Ειδήσεις

Άργος: Γενική συνέλευση της δημοτική παράταξης «Πάμε Αλλιώς»

Απρίλιος 23, 2024 - 21:29

Τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ καλούνται σε γενική συνέλευση το Σάββατο 27 Απριλίου, 7:30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Άργους με θέμα την οργανωτική συγκρότηση της παράταξης και την χάραξη της στρατηγικής της.

 

Πάσχα στο Λεωνίδιο: Η κατάνυξη, τα πολύχρωμα αερόστατα και η Τσακώνικη φιλοξενία το κάνουν αληθινά ξεχωριστό (pics,vid)

Απρίλιος 23, 2024 - 21:20

Σε όλη την Ελλάδα οι άνθρωποι προετοιμάζονται για τη Μεγάλη Εβδομάδα και για την Κυριακή της Ανάστασης, τη λαμπρότερη γιορτή της χριστιανοσύνης. Η μεγάλη αυτή θρησκευτική γιορτή, που φέρει το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου και της ελπίδας για την προσωπική αναγέννηση των πιστών, και τα έθιμα που την συνοδεύουν, πάμπολλα και ξεχωριστά από τόπο σε τόπο, προσελκύουν πλήθος επισκεπτών που επιθυμούν, εκτός από το να γνωρίσουν νέα μέρη και να ξεκουραστούν, να βιώσουν και τη μεγάλη αυτή γιορτή στον τόπο που επελεξαν για τις Πασχαλινές διακοπές τους.

Ποινικοποιούνται η παράνομη υιοθεσία και η εκμετάλλευση της παρένθετης μητρότητας

Απρίλιος 23, 2024 - 20:20

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αναθεώρηση της νομοθεσίας κατά της εμπορίας ανθρώπων, συμπεριλαμβάνοντας στον κατάλογο των ποινικών αδικημάτων στην ΕΕ τον αναγκαστικό γάμο, την παράνομη υιοθεσία και την εκμετάλλευση της παρένθετης μητρότητας.

Οι ευρωβουλευτές υιοθέτησαν με ευρεία πλειοψηφία το νέο κανονισμό που επεκτείνει το πεδίο εφαρμογής των ισχυόντων μέτρων για την πρόληψη της εμπορίας ανθρώπων και την καλύτερη στήριξη των θυμάτων της, με 563 ψήφους υπέρ, 7 κατά και 17 αποχές.

Ως και την Παρασκευή οι αιτήσεις για κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές και μετακινήσεις φοιτητών

Απρίλιος 23, 2024 - 19:30

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α. της χώρας ότι από σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου 2024 έως και την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 και ώρα 15:00 θα μπορούν να υποβάλουν εκ νέου αιτήσεις για χορήγηση κατ’ εξαίρεση μετεγγραφών/μετακινήσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 79 του ν.4692/2020 (ΦΕΚ 111,Α΄) και του Κεφαλαίου ΣΤ΄ της υπ’ αριθμ. 148236/Ζ1/30-10-2020 απόφασης του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΦΕΚ 4806, Β΄).

Β. Γιαννακούρας: Αρχίζουν τα γραμμάτια και εξοφλούνται

Απρίλιος 23, 2024 - 19:30

Μικρά γεγονότα αποδεικνύουν μεγάλες συναλλαγές.

Η παράταξη της ΝΔ του Δημητρίου Πτωχού ψήφισε παμψηφεί για Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου τον κ. Κουτσούλη, επικεφαλής της παράταξης που στήριξε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις περιφερειακές εκλογές (όλα εδώ ξεπληρώνονται)!

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλου

Απρίλιος 23, 2024 - 18:50

Στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Περιφερειακή Αρχή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, σε θέματα άρδευσης και ύδρευσης, ήρθε να προστεθεί η υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλου (Κιβέρι) Ν. Αργολίδας.

Αναλυτικά

Υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών και ομαλού εκκινητή στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλου (Κιβέρι) Ν. Αργολίδας, προϋπολογισμού 1.395.000,00 ευρώ στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Μ. Μάκαρης: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μαζί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Απρίλιος 23, 2024 - 18:30

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει η στάση της παράταξης του ΠΑΣΟΚ όλους αυτούς τους μήνες στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. Χαμηλοί τόνοι, αντιπολίτευση που στην καλύτερη των περιπτώσεων χαρακτηρίζεται υποτονική και ανοχή, αν όχι υποστήριξη, στην παράταξη Πτωχού.

Ναύπλιο:Κλείσιμο δρόμων λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Απρίλιος 23, 2024 - 18:20

Άδεια αποκλεισμού τμήματος της οδού Αμυμώνης από τη συμβολή της με την οδό Άργους έως τη συμβολή της με ην οδό Βραχνού την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 από τις 07:30π.μ. έως τις 17:00 όπως αποτυπώνεται στον συνημμένο χάρτη Google, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.

.Σχετ: 1. Η μελέτη εκτροπής της κυκλοφορίας ως συντάχθηκε από τη Δ.Τ.Υ.Δ. Ναυπλιέων

2.Το άρθρο 52 του Κ.Ο.Κ

ΚΚΕ: Ευρωψηφοδέλτιο μάχης

Απρίλιος 23, 2024 - 18:20

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές εκφράζει την εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση, τη μόνη πραγματική αντιπολίτευση στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, όπως αναδείχθηκε το προηγούμενο διάστημα με τους μεγαλειώδεις αγώνες του λαού και της νεολαίας.

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ είναι άνθρωποι που πρωτοστάτησαν και πρωταγωνιστούν σ' αυτούς τους αγώνες, μέσα από τα συνδικάτα και τους άλλους φορείς του κινήματος. Είναι καταξιωμένοι ο καθένας στον τομέα και στον κλάδο του, στον περίγυρό του και ευρύτερα, για τον πρωτοπόρο αγωνιστικό του ρόλο.

Σελίδες

Subscribe to Ειδήσεις