Ερμής Κιβερίου-Πανθηραϊκός 0-0 (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ερμής Κιβερίου-Πανθηραϊκός 0-0 (φωτο&βίντεο)

Ιανουάριος 14, 2018 - 20:03

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Βίντεο το γκολ που ακυρώθηκε https://youtu.be/i8YEl4BZs4Y

Για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ο Ερμής Κιβερίου ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Πανθηραϊκό στο γήπεδο της Λέρνας.
Ένταση επικράτησε στο 90' όταν ο Ερμής πέτυχε γκολ με τον Βεζυρτζόγλου, αλλά επόπτης υπέδειξε ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του παίκτη και ο διαιτητής του αγώνα τελικά να ακυρώνει το γκολ.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στο σημέρινο παιχνίδι που τις βρήκε ισόπαλες 0-0.

Στο πρώτο ημίχρονο η φιλοξενούμενη ομάδα μπήκε πιο δυνατά κυριάρχησε στο κέντρο αλλά δεν κατάφερε να προηγηθεί σε 1-2 περιπτώσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ερμής ήταν σαφώς καλύτερος, ο προπονητής Διαμαντής ανακάτεψε την τράπουλα, παίζοντας φουλ επιθετικά, βάζοντας και Καραγκούνη και Μπιτζή, έκανες αρκετές ευκαιρίες, είχε δοκάρι με τον Βεζυρτζόγλου, τετ α τετ με τον ίδιο παίκτη, κεφαλιά του Παππά λίγο άουτ και χαμένη κεφαλιά του Βεζυρτζόγλου από την μικρή περιοχή που μπλόκαρε ο Αθανασίου.

Φτάσαμε στο 90 λεπτό που ο διαιτητής Ανδριανός (Αχαίας), ενώ έδειξε γκολ σε προβολή με το σώμα του Βεζυρτζόγλου (video https://youtu.be/i8YEl4BZs4Y ) και έφτασε στη σέντρα, είδε τον παντελώς αναρμόδιο για τη φάση βοηθό Σωτηρόπουλο που ήταν στο άλλο μισό του γηπέδου, να  ζητάει από τον διαιτητή την ακύρωση του γκολ, ως χέρι!!! Κάτι που ούτε είχε την αρμοδιότητα να κρίνει αλλά και πρακτικά ούτε μπορούσε να δει αφού ήταν σε εντελώς λάθος γωνία και σε πολύ μακρινή απόσταση. Η απόφαση τελικά αυτή στέρησε από τον Ερμή τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς της νίκης.
 Συνθέσεις των ομάδων Ερμής Κιβερίου : Παλιγγίνης, Ζίου, Παππάς, Χατζόπουλος, Σάκουλης, Μαρίνης, Μουσταφάι, Γάλας, Κουτσοδήμος, Βεζυρτζόγλου. Έπαιξαν και οι Παπαιωάννου, Καραγκούνης, Μπιτζής, Φιόρι.

Πανθηραϊκός: Aθανασίου, Ζέλιος, Μπιρμπιλης, Λουκα, Φύτρος, Κεφαλάς, Καμπόσος, Αλεξάντερ Μάνας, Περιάλης, Κονσταντίνοφ, Γκίκα. Πηγή ermiskiveriou.blogspot.gr

(φωτογραφίες βίντεο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο φάσεις από τον αγώνα https://youtu.be/s3ZMrbOkwoE

 

ArgolidaPortal.gr Ερμής Κιβερίου-Πανθηραϊκός 0-0// γκολ που ακυρώθηκε

ArgolidaPortal.gr ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ-ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ 0-0