Kοπή πίτας Καπή Δήμου Άργους Μυκηνών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Kοπή πίτας Καπή Δήμου Άργους Μυκηνών

Ιανουάριος 18, 2018 - 10:25

Με μεγάλη επιτυχία και σε μία κατάμεστη αίθουσα, έκοψαν την πίτα στο πνευματικό κέντρο της Ν. Κίου τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.)  Άργους – Κουτσοποδίου και Ν.Κίου του Δήμου μας.
Τον αγιασμό ετέλεσαν οι σεβαστοί πατέρες Δήμος Γάτσιος και Γεώργιος Σελλής.
Την πίτα έκοψε και ευχήθηκε για την νέα χρονιά στους συγκεντρωμένους ο Δήμαρχος κος Δημ. Καμπόσος .
Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος  του δημ. Συμβ. Κος Μπέγκος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κος Μουτάφης,  ο  πρόεδρος της "ΑΡΓΩ" κος Δελής, η πρόεδρος Ά βάθμιας σχολικής επιτροπής κα Δαμασκηνού, η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κα Δήμα, οι δημοτικόι σύμβουλοι  κος Χατζηγεωργίου και κος Καρούζος, ο πρόεδρος του ερυθρού σταυρού κος Πραξιτέλους καθώς και η εκπαιδεύτρια κα Σταματοπούλου. Το μέλος του Δ.Σ .του Νομικού Προσώπου κα Μαίρη- Μέρη και πλήθος μελών από όλα τα Κ.Α.Π.Η.
Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η υπεύθυνη των Κ.Α.Π.Η. κα Ελένη Σιδέρη- Σαρρή και ο κος Βαγγέλης Τζαβέλλας  πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμος .
Η κοινωνική λειτουργός των Κ.Α.Π.Η. κα Φωτεινή Βονοπάρτη μίλησε για την ιστορία της Βασιλόπιτας.
Η κα Μαρία Μαρίνη καθώς και οι κύριες Σερέκα και Χασάπη είχαν την ευθύνη του μπουφέ.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την άμεση, εθελοντική ανταπόκριση τα μέλη της  χορευτικής ομάδας του συλλόγου Ελληνική Παράδοση, τους δασκάλους χορού κα Παπαδοπούλου Δήμητρα και Γύφτο Μανώλη καθώς και την υπεύθυνη της ομάδας κα Νικητοπούλου Βούλα.