Βόλεϊ: Δύσκολες αποστολές για τις γυναίκες του ΓΣΑ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Βόλεϊ: Δύσκολες αποστολές για τις γυναίκες του ΓΣΑ

Φεβρουάριος 07, 2018 - 21:07

Η γυναικεία ομάδα του ΓΣΑ συνεχίζοντας τη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα της Β Εθνικής Γυναικών αντιμετώπισε μέσα σε 8 ημέρες δύσκολες ομάδες και έδειξε μεν χαρακτήρα αλλά δεν κατάφερε να πετύχει νίκες. Προ ημερών έχασε με 0-3 σετ από τον Απόλλωνα Καλαμάτας που ομολογουμένως έχει ενισχυθεί αποτελεσματικά με έμπειρες αθλήτριες σκοπεύοντας – όπως έχουν δηλώσει οι υπεύθυνοι του Συλλόγου – στην άνοδο στην Α2. Τα κορίτσια του ΓΣΑ προσπάθησαν και γέμισαν τα σετ ενώ σε πολλά σημεία προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά τους έλειπε αυτό το κρίσιμο στοιχείο που σου φέρνει το σετ όταν η αντίπαλη ομάδα σε κοντράρει δυνατά.

Στο Κυριακάτικο παιχνίδι τους οι κοπέλλες του ΓΣΑ ταξίδεψαν στην ισχυρή έδρα της ΕΑ Πατρών χωρίς 2 βασικές αθλήτριες και δεν κατάφεραν να πιάσουν καλή απόδοση χάνοντας με 25-22, 26-17, 25-21 από την Πατρινή ομάδα. 'Ετσι έπεσαν λίγο πιο χαμηλά στη βαθμολογία που έχει ως εξής:

Απόλλων καλαμάτας 32

Ολυμπιάδα 22

ΓΣΑ 21

Ακρίτας 20

ΕΑΠ 18

Σπάρτη 16

Παμβοχαικός 9

Παναχαική 6

Στην επόμενη αγωνιστική ο ΓΣΑ φιλοξενεί την Ολυμπιάδα Πατρών σε ένα ματς που θα κρίνει τη δεύτερη θέση. gsargous-volley.gr