Ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Ανδριανός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Ανδριανός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Σεπτέμβριος 12, 2012 - 15:59

αγιασμός στο 1o λύκειο Άργους -φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός επ’ ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς παραβρέθηκε στις τελετές αγιασμού του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, του 1ου και 2ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου, του 1ου και 2ου Γενικού Λυκείου Άργους, του 2ου και 3ου Γυμνασίου Άργους και επισκέφθηκε στη συνέχεια και το ΕΠΑΛ Ναυπλίου.
Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Εύχομαι ολόψυχα καλή σχολική χρονιά με υγεία στα παιδιά, στους καθηγητές και βεβαίως στους γονείς.
Οι δυσκολίες είναι πολλές και μεγάλες και ιδίως για τις οικογένειες που καλούνται να ανταποκριθούν στις ανάγκες των παιδιών τους σ’ αυτή την οικονομική συγκυρία.
Πάνω απ’ όλα όμως, παιδεία είναι ο άνθρωπος. Είναι οι δάσκαλοι με το μεράκι και την υπευθυνότητά τους. Είναι οι μαθητές με την εργατικότητα και τον ενθουσιασμό τους. Είναι οι γονείς που ζούνε από πρώτο χέρι την προσπάθεια των παιδιών και τα στηρίζουν με τον καθημερινό τους αγώνα και τις θυσίες τους.
Και μια τελευταία κουβέντα για τα παιδιά: αξιοποιήστε όσο γίνεται περισσότερο τη γνώση που σας μεταλαμπαδεύουν οι δάσκαλοί σας. Τόσο για να αποκτήσετε τα εφόδια που θα σας επιτρέψουν να κάνετε πραγματικότητα τα προσωπικά σας όνειρα, όσο και για να μπορέσετε, η δική σας γενιά, να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που οδήγησαν την κοινωνία μας στη σημερινή δύσκολη κατάσταση.
Εύχομαι σε όλες και όλους καλή εκπαιδευτική χρονιά, με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και με πολλές επιτυχίες για τα παιδιά μας».ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ