Ελένη Παναγιωτοπούλου: Αντισταθείτε στο λαϊκισμό και στην σκανδαλολογία (βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ελένη Παναγιωτοπούλου: Αντισταθείτε στο λαϊκισμό και στην σκανδαλολογία (βίντεο)

Φεβρουάριος 12, 2018 - 15:38

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Πριν από ένα μήνα περίπου, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής που είχαμε στην Αθήνα,ο Πρόεδρος , Κυριάκος Μητσοτάκης,  έθεσε τον κομματικό μηχανισμό ,  όλους μας , σε εκλογική ετοιμότητα. Επιλογή που δικαιώθηκε από την τρέχουσα επικαιρότητα.

Ήδη , εδώ και δέκα ημέρες ο Πρωθυπουργός έδωσε την έναρξη αλλά και  τον τόνο του προεκλογικού αγώνα, με την ομιλία του στο αναπτυξιακό συνέδριο στην Πάτρα , όπου κάλεσε όλους να πάρουν οριστικό διαζύγιο με το χθες  και τα πρόσωπα που  σχετίζονται με αυτό , μιλώντας για  panama papers, offshore, λάδωμα , διαπλοκή, μίζες  κλπ κλπ…
Παραλείποντας να πει ότι και αυτός πλέον είναι χθες, ένα χθες τριετίας , μέσα στη οποία πρόλαβε να πισωγυρίζει τη χωρα πολλά χρόνια πίσω , να μας φορτώσει με 100δις, με ενα αχρείαστο τρίτο μνημόνιο , και ένα τέταρτο μνημόνιο χωρίς λεφτά, να μας διαλύσει στους φόρους, να βολέψει κολλητούς , να υποθηκεύσει τη χώρα για 99 χρόνια και το χειρότερο , να προσπαθήσει και εν μέρει να καταφέρει να διχάσει του Έλληνες .

 Η ΝΔ μέχρι πρόσφατα , ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη , είχε εστιάσει στο να νοικοκυρέψει τα  του οίκου της, πράγμα που κατάφερε (μείωσε θεαματικά τα έξοδά της και εξυπηρετεί το δανεισμό της),  να αλλάξει το καταστατικό της , να πραγματοποιήσει τα συνέδρια της ,  και παράλληλα , να ετοιμάσει τις προγραμματικές της θέσεις. Επειδή δεν μας αρκεί να νικήσουμε τις εκλογές, αλλά στόχος είναι, όπως δια στόματος του Προέδρου μας έχει ειπωθεί πολλές φορές,
να βγάλουμε τη χώρα από την κριση , επομένως πρέπει να έχουμε έτοιμο σχέδιο να εφαρμόσουμε αμέσως μόλις γίνουμε κυβέρνηση , σχέδιο όχι θεωρητικό και ψεύτικο , όχι σαν το πρόγραμμα  Θεσσαλονίκης,  αλλά ρεαλιστικό ,κοστολογημένο , έτοιμο προς εφαρμογή.  Και στοιχεία αυτού έχει ανακοινώσει ο Πρόεδρος ( μείωση φόρων , διευκόλυνση επενδύσεων και νομοσχέδιο για την διοίκηση κα ).

Όμως , η επικαιρότητα των τελευταίων ημερών επιβάλλει, να εστιάσουμε  αλλού.

Τις τελευταίες τρεις ημέρες  αντιληφθήκαμε πιστεύω όλοι , πώς ακριβώς θα είναι η  προεκλογική περίοδος . Γεμάτη λάσπη,  συκοφαντίες και ασαφείς κατηγορίες , με σκοπό πάλι να σπείρει τον διχασμό , να αποπροσανατολίσει τους πολίτες  και να φιμώσει τις ενοχλητικές αντιπολιτευτικές φωνές.  Προσπαθούν να υποβιβάσουν το επίπεδο της πολιτικής ζωής  στη χώρα, και να το κυλήσουν  στο βούρκο της σκανδαλολογίας και της λάσπης . Ο κ Τσίπρας και οι συν αυτώ γνωρίζουν οτι οι πολίτες έχουν  τα προβλήματά τους , έχουν καθημερινές δυσκολίες πολλές, είναι κουρασμένοι και απογοητευμένοι  και θα υπάρξουν ευήκοα ώτα σε  όρους , που κάνουν γκελ στα αυτιά των ψηφοφόρων,  οπως μίζα, αρπαχτή,  όλοι ίδιοι ειναι , όλοι τα παίρνουν κλπ.

Σε αυτόν τον λαϊκισμό, αντισταθείτε , ενωμένοι σαν μια γροθιά, αντισταθείτε
Η υποβάθμιση της πολιτικής ζωής της χώρας σε τέτοιο χαμηλό επίπεδο , θα ειναι η μεγαλύτερη ζημιά που θα φέρει στη χώρα , αν τον αφήσουμε , ο κ Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ .
Θα είναι η χειρότερή τους παρακαταθήκη .
Πρέπει να την μετατρέψουμε στην χειρότερή τους ήττα.
Ο λαός κάνει και λάθος  επιλογές . Όμως η δημοκρατία του δίνει τις ευκαιρίες να τις διορθώσει . Και αυτό θα συμβεί στις εκλογές που έρχονται με τη μεγάλη νίκη της  δικής  μας παράταξης .

ΕΛΕΝΗ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ,  
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ
ΜΕΛΟΣ   ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ   ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΝΔ.
Βίντεο https://youtu.be/QdVvQn9OuDQ

 

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο-Ομιλία της Ελένης Παναγιωτοπούλου στη κοπή πίτας της ΔΗΜΤΟ της ΝΔ