Στο ΚΑΠΗ Άργους γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Στο ΚΑΠΗ Άργους γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη

Φεβρουάριος 13, 2018 - 00:21

Με μεγάλη επιτυχία γιορτάστηκε η Τσικνοπέμπτη στο Κ.Α.Π.Η. Άργους  με συμμετοχή απο το Κ.Α.Π.Η. Κουτσοποδίου και Ν. Κίου

Το μενού,  οι πατροπαράδοτες ¨γκόγκες¨ φτιάχτηκαν από τις κυρίες μέλη και υπαλλήλους του Κ.Α.Π.Η. Με πολύ κέφι ζύμωσαν και απόλαυσαν την συλλογικότητα της παρασκευής των εδεσμάτων  .

Τα παραδοσιακά τραγούδια που τραγουδούσαν οι παραβρισκόμενοι θύμισαν παλιές καλές Αποκριές.

Στην εκδήλωση που επιμελήθηκαν η υπεύθυνη των Κ.Α.Π.Η.  του Δήμου κα Σιδέρη- Σαρρή Ελένη και ο πρόεδρος του Νομικού προσώπου ¨Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμου¨ κος Τζαβέλλας Βαγγέλης παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κος Δούρος Παναγιώτης, ο πρόεδρος της β/βάθμιας Σχολικής επιτροπής κος Σκούφης Παναγιώτης, ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.Μ. κος Διολίτσης Πέτρος, ο δημοτικός σύμβουλος κος Νώτης Ιωάννης, τα μέλη του Διοικ. Συμβουλίου κος Αντωνάκος  Ιωάννης, κος Λύκος Ιωάννης, κος Μπέγκος Δημήτριος, κα Μέρη – Μαίρη, η  τοπική σύμβουλος κα Καχριμάνη Πένυ και η  δικηγόρος και πολιτευτής της Ν.Δ. κα Κρίγγου - Τάνταρου Σόνια.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς που προσέφεραν όλα τα υλικά για τις γκόγκες, τα λουκάνικα, τα γλυκά και τα ποτά.

Τότσικας Γιάννης, Αντωνάκος Γιάννης, Μυτάς Γεώργιος, Μποζιονέλος Ηλίας, Γόγολας ¨Κέντρο κρέατος¨, ΑΒ Βασιλόπουλος Super Market, Κασσάνος Δημήτρης.

Αλεύρι Λουκάς Πότος

Κρασιά Γεώργας Σπύρος –Μπόρσα

Φράγκος Δημήτρης – Οινοποιία

Δασακλής – Οινοποιία

Γλυκά ¨Γλυκο παιχνίδι¨ Καραμούτζος Αλέξανδρος.