Σόνια Τάνταρου-Κρίγγου: Να διατρανώσουμε την αλήθεια και να αγωνιστούμε για πολιτική αλλαγή στον τόπο μας (βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σόνια Τάνταρου-Κρίγγου: Να διατρανώσουμε την αλήθεια και να αγωνιστούμε για πολιτική αλλαγή στον τόπο μας (βίντεο)

Φεβρουάριος 14, 2018 - 09:09

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ομιλία της πολιτευτής Αργολίδος Σόνια Τάνταρου-Κρίγγου στη κοπή της πίτας της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ναυπλίου:

Φίλες και Φίλοι

Κυρίες και Κύριοι καλησπέρα σας

Καταρχάς θα ήθελα να συγχαρώ την Πρόεδρο και τα μέλη του συμβουλίου της  Δημτο Ναυπλίου για την σημερινή  εκδήλωση , αλλά και όλα τα μέλη της τοπικής που πολλά χρόνια τώρα πρωτοστατούν στους αγώνες της παράταξής μας.

Εύχομαι αγάπη, υγεία και ευημερία σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Στα 2-3 λεπτά που έχω στην διάθεσή μου και τα οποία αφενός δεν θα ήταν αρκετά για να τοποθετηθώ επί της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας και αφετέρου , και κατά κύριο λόγο , όταν βασικός ομιλητής της σημερινής βραδιάς είναι ο κ. Βορίδης , ένας εξαίρετος κοινοβουλευτικός , πολύ καλός γνώστης της πολιτικής  και δεινός ρήτορας σίγουρα το πιο φρόνιμο είναι να αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον την δική του τοποθέτηση.

Κύριε Βορίδη σας ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου και για την σημερινή σας παρουσία στο Νομό μας , στον οποίο έχετε ορισθεί από τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη   αρμόδιος τομεάρχης ,  και είμαι σίγουρη ότι όλοι μαζί θα φέρουμε τα επιθυμά εκλογικά αποτελέσματα και για άλλη μια φορά θα φέρουμε την Αργολίδα στην πρωτοπορία του εκλογικού αγώνα .

Για αυτόν τον αγώνα θέλω να μιλήσω , που όλοι εμείς , ξέρω πολύ καλά,  ότι τον έχουμε δώσει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν  και όποτε κληθήκαμε προστρέξαμε στρατιώτες στην παράταξη . Άλλωστε βλέπω εδώ πολλά έμπειρα, «μπαρουτοκαπνισμένα»  στελέχη, τα «θεμέλια» της ΝΔ στο Νομό αλλά και πολλούς νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά.

Πολλές φορές μπορεί όλοι εμείς να στεναχωρηθήκαμε ή να απογοητευθήκαμε από πράξεις ή παραλείψεις του κόμματος μας αλλά πάντα όταν η παράταξη μας χρειάστηκε ήμασταν στη μάχη δυνατοί.

Ιδιαιτέρως Σήμερα όμως η ανάγκη για εγρήγορση και συσπείρωση είναι μεγαλύτερη από ποτέ και ο αγώνας που καλούμαστε όλοι να δώσουμε ίσως ο σημαντικότερος, γιατί αυτό που ζούμε , τα τελευταία τρία χρόνια , είναι πρωτοφανές. Βάλλονται από την τραγελαφική αλλά και πολύ επικίνδυνη συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ θεμελιώδεις αξίες. Βάλλεται η πατρίδα μας και τα εθνικά μας δίκαια, η  δημοκρατία μας , η οικογένειά μας , το μέλλον των παιδιών μας . Ο αγώνας που πρέπει όλοι να δώσουμε είναι καθημερινός και ο καθένας και η καθεμία από μας πρέπει, κόντρα στο ψέμα και την υποκρισία των κυβερνώντων, να διατρανώσουμε την αλήθεια και να αγωνιστούμε για πολιτική αλλαγή στον τόπο μας.  

Ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει . Παραμένοντας στην εξουσία η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ στην πραγματικότητα το μόνο που επιτυγχάνει είναι να επιβαρύνει τη μοίρα του λαού και του τόπου και να ανεβάζει το κόστος του λογαριασμού για τη μελλοντική κυβέρνηση.

Φτάνει πια το ψέμα , φτάνει πια η απαισιοδοξία , φτάνει πια ο διχασμός , φτάνει πια η αφαίμαξη κάθε ικμάδας δημιουργίας , φτάνει πια η φτωχοποίηση κάθε υγιούς κυττάρου της κοινωνίας .

Δεν θέλω και δεν θέλετε να συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση γιατί δεν θέλουμε να δούμε τα παιδιά μας μετανάστες , δεν δίνουμε τον καθημερινό αγώνα επιβίωσης για να χάσουμε το καλύτερο κομμάτι της κοινωνίας μας και το ίδιο το  μέλλον μας .

Αυτόν τον αγώνα δίνουμε αυτή τη φορά και σε αυτόν το αγώνα δεν χωράνε αποκλεισμοί. Θέλουμε να αγκαλιάσουμε όλη την κοινωνία και όλες τις υγιείς της δυνάμεις . Τείνουμε το χέρι να συστρατευθούν μαζί μας  ακόμα και σε αυτούς που ποτέ μέχρι σήμερα μπορεί να μην ήταν μαζί μας αλλά πλέον κατάλαβαν ότι η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί κοινωνική ευημερία, σταθερότητα και ανάπτυξη. Η ΝΔ, η παράταξη της αλήθειας,  αποτελούσε και αποτελεί διαχρονικά την μόνη παράταξη που έθετε υπεράνω όλων το εθνικό καλό και με γνώμονα αυτό πορεύονταν , πολλές φορές και εις βάρος του κομματικού συμφέροντος .

Η ΝΔ είναι που πάλι θα αναλάβει το βάρος να επαναφέρει την χώρα στο σωστό δρόμο  γιατί όλοι εμείς είμαστε η ΝΔ και όλοι εμείς πιστεύουμε ότι αξίζουμε καλύτερα. Αξίζουμε καλύτερα και μπορούμε να παράξουμε τα καλύτερα για εμάς και τα παιδιά μας, στα οποία έχουμε υποχρέωση να παραδώσουμε το μέλλον που τους αξίζει .

Φίλοι μου ο αγώνας αυτός πρέπει να είναι διαρκής και όλοι ελπίζουμε ότι θα μας δοθεί η δυνατότητα να τον δώσουμε νικηφόρα μέσα στο 2018 .

Βίντεο https://youtu.be/pwlb40rtuwk

Σας ευχαριστώ   

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου

 

  • Δικηγόρος
  • Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια ΥΔΔΑΔ 
  • Μέλος των Τομέων Οικονομίας και Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης της Ν.Δ.
  • Πολιτικό Στέλεχος Ν.Δ.-Πολιτευτής Αργολίδος  

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο- Ομιλία Τάνταρου-Κρίγγου στη κοπή πίτας της ΔΗΜΤΟ της ΝΔ