Η Σαμπντόρια τσεκάρει τον Δουβίκα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η Σαμπντόρια τσεκάρει τον Δουβίκα

Φεβρουάριος 15, 2018 - 16:24

φωτογραφία eurokinissi

Ο νεαρός φορ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στον αγώνα με την ΑΕΚ και πλέον μπαίνει ξανά στις επιλογές του Σάββα Παντελίδη για την επίθεση της ομάδας. Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι συζητήσεις γύρω από το όνομά του καθώς έχει χτίσει ένα δυνατό βιογραφικό που τον φέρνει κοντά στο όνειρο του εξωτερικού μέσω μίας δυνατής μεταγραφής.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι δεδομένο πως δεν θα αφήσει έτσι απλά τον παίκτη μιας και πρόκειται για ένα δυνατό του χαρτί αγωνιστικά αλλά και ως αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.  Από τις ομάδες που έχουν προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω και ψάχνουν την κάθε λεπτομέρεια είναι και η Σαμπντόρια.

Ο ιταλικός σύλλογος φέρεται να έχει κάνει τις πρώτες κινήσεις επαφής ενόψει καλοκαιριού με την τιμή εκκίνησης για την απόκτησή του να ξεπερνά το 1.500.000 ευρώ! Δεδομένης και της εποχής μιλάμε για μία μεγάλη πρόταση που είναι δύσκολο να την αρνηθεί η οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Πάντως, όσο ο παίκτης έχει την υγεία του και συνεχίζει να αγωνίζεται τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί καθώς θα μπουν και άλλες ομάδες στο παιχνίδι της απόκτησής του.