902, 901, 900, ... 2, 1, 0

Time to read
less than
1 minute
Read so far

902, 901, 900, ... 2, 1, 0

Σεπτέμβριος 13, 2012 - 10:17

Με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ ο τηλεοπτικός σταθμός «902» διακόπτει τη μετάδοση του προγράμματός του, εξαιτίας του «ιδιαίτερα μεγάλου κόστους λειτουργίας με τη μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση», όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.
«Παρά τις προσπάθειες που έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορεί να λειτουργεί ο τηλεοπτικός σταθμός, αυτό σήμερα είναι αδύνατο για οικονομικούς λόγους» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Η ΚΕ εκφράζει τη συμπαράστασή της στους εργαζόμενους που θα μείνουν άνεργοι και δεσμεύεται να τους στηρίξει όσο μπορεί περισσότερο.
Επίσης, αναφέρει ότι θα επιχειρήσει να καλύψει το κενό που δημιουργείται από την παύση λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού με τη δημιουργία ειδησεογραφικού portal «με εθελοντική δουλειά μελών του κόμματος».
ΜΑΛΙΣΤΑ!
Το ΚΚΕ, λοιπόν, επιφυλάσσει στον εαυτό του ως εργοδότη το δικαίωμα να εφαρμόζει στην οικονομική του δραστηριότητα ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ!
Το ΚΚΕ, λοιπόν, έχει δικαίωμα εξαιτίας του «ιδιαίτερα μεγάλου κόστους λειτουργίας» να ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ όταν η συνέχιση της λειτουργία της «είναι αδύνατη για οικονομικούς λόγους»
Σύμφωνα με το ΚΚΕ, όμως, ο ιδιώτης Έλληνας επιχειρηματίας και ο Έλληνας φορολογούμενος που πληρώνει για τη λειτουργία των ΔΕΚΟ,
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!
Σύμφωνα με το ΚΚΕ,
ο ιδιώτης και ο Έλληνας φορολογούμενος οφείλει, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, να συνεχίζει να δανείζεται για να συντηρεί την επιχείρηση του και τις θέσεις έργασίας και τους μισθούς άθικτους, ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟΣ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!
Στον Περισσό, όμως, το ΚΚΕ τη βγάζει καθαρή με μια αόριστη υπόσχεση ότι "εκφράζει τη συμπαράστασή της στους εργαζόμενους που θα μείνουν άνεργοι και δεσμεύεται να τους στηρίξει όσο μπορεί περισσότερο"!!!
Και ότι εφεξής, θα απασχολεί στο ενημερωτικό τμήμα του ΚΚΕ ανθρώπους που θα δουλεύουν ΔΩΡΕΑΝ "με εθελοντική δουλειά μελών του κόμματος"!
Μάλιστα!
Το γεγονός πως αν ένας ιδιώτης είχε κάνει αντίστοιχη ανακοίνωση θα είχε χαρακτηριστεί από το ΚΚΕ ως "κυνικός καπιταλιστής",
το γεγονός ότι το ΚΚΕ θα είχε αποκαλέσει ως "εργασιακό μεσαίωνα" την απόλυση και τη δέσμευση στήριξης των απολυμένων "όσο μπορεί περισσότερο" (γενικά και αόριστα) ο εργοδότης που τους απέλυσε,
το γεγονός ότι το ΚΚΕ θα αποκαλούσε "απεργοσπάστες" αυτούς που θα "δούλευαν εθελοντικά" (!!!) στην επιχείρηση μετά τις απολύσεις,
το γεγονός ότι το ΚΚΕ θα είχε στείλει το ΠΑΜΕ να κατασκηνώσει έξω από την επιχείρηση με λάβαρα και ντουντούκες,
είναι beyond the point.