Π.Διολίτσης: Με μεγαλειώδη επιτυχία η Καρναβαλική Παρέλαση στο Άργος (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Π.Διολίτσης: Με μεγαλειώδη επιτυχία η Καρναβαλική Παρέλαση στο Άργος (φωτο&βίντεο)

Φεβρουάριος 20, 2018 - 12:21

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Με μεγαλειώδη επιτυχία και σύμμαχο τον καλό καιρό, πραγματοποιήθηκε η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ στο ΑΡΓΟΣ, το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων ¨Απόκριες 2018 στο Δήμο Άργους Μυκηνών¨ που διοργάνωσε η ΚΕΔΑΜ.
Με αμείωτο κέφι, μεγάλος αριθμός θεατών από το Δήμο μας αλλά και επισκέπτες, γέμισαν τους δρόμους και διασκέδασαν με τις καρναβαλικές ομάδες που έλαβαν μέρος με τα άρματά τους, οι οποίες είχαν επιλέξει διάφορα θέματα από την επικαιρότητα και όχι μόνο. Ο γνωστός showman Τόνις Σφήνος σχολίασε με χιούμορ το φετινό καρναβάλι. Η Survivor Βασίλισσα του Καρναβαλιού Γεωργία Λιανέρη εντυπωσίασε τους πάντες με τις χορευτικές της ικανότητες. Οι ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΙ με τα τεράστια κοστούμια τους κατέπληξαν τον κόσμο. Οι ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΕΣ, η μασκότ του Αργείτικου Καρναβαλιού άνοιξαν την Καρναβαλική Παρέλαση ακολουθούμενοι από τον Βασιλιά Καρνάβαλο, τους Ακροβάτες, τον Κομπέρ  και πλήθος αρμάτων και καρναβαλικών ομάδων, που ξεσήκωσαν τον κόσμο σε στιγμές χαράς και κεφιού υπό τους ήχους της μουσικής του DJ.
    Μετά το τέλος της Καρναβαλικής Παρέλασης οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν στην κεντρική πλατεία. Οι Ακροβάτες της Athens Parkour Academy παρουσίασαν ένα μοναδικό σόου με άλματα και επικίνδυνες φιγούρες χρησιμοποιώντας μόνο τις σωματικές τους ικανότητες. Ο Καρνάβαλος κάηκε και φέτος. Η φαντασμαγορική αυτή γιορτή έληξε με τη συναυλία του Τόνι Σφήνου, ο οποίος, με το 11μελές συγκρότημά του παρουσίασε ένα ανατρεπτικό – χιουμοριστικό – διασκεδαστικό Music Show και ξεσήκωσε τον κόσμο που είχε γεμίσει την πλατεία.

Ως Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε στην διοργάνωση του φετινού Καρναβαλιού.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και σε όλους αυτούς που συνετέλεσαν για την αρτιότητα της Μεγάλης Καρναβαλικής Παρέλασης στο Άργος, για την άψογη συνεργασία και το συντονισμό:  
Τους κ.κ. Αντιδημάρχους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΑΜ.
Την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Τροχαία Άργους.
Τον ΕΕΣ Άργους και την ΕΟΔ.
Τις επιχειρήσεις - χορηγούς WIND Άργους & Ναυπλίου, ΑΦΟΙ ΚΟΛΟΒΟΥ ΟΕ, M. Papakonstantinou co. Αρδευτικά, REVOIL Φιλιππίδης.   
Τους συλλόγους, φορείς και όλους τους καρναβαλιστές που συμμετείχαν.
Τους θεατές δημότες μας αλλά και τους επισκέπτες που επέλεξαν  την πόλη μας για αποκριάτικο προορισμό.
Την Οργανωτική Επιτροπή του Καρναβαλιού.
Καλή Σαρακοστή σε όλους.

Με  εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ
     Πέτρος Διολίτσης

Βίντεο Αργείτικο Καρναβάλι 2018  https://youtu.be/CTl43jrU1s0

Βίντεο TONIS SFINOS https://youtu.be/eGOckDmoS78

ArgolidaPortal.gr ΑΡΓΟΣ- TONIS SFINOS ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΡΓΕΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018

ArgolidaPortal.gr Άργος-Αργείτικο Καρναβάλι 2018