Ψήφισμα του Δ.Σ Άργους Μυκηνών σε ένδειξη πένθους για το θάνατο του Κωνσταντίνου Μιχαλόπουλου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ψήφισμα του Δ.Σ Άργους Μυκηνών σε ένδειξη πένθους για το θάνατο του Κωνσταντίνου Μιχαλόπουλου

Φεβρουάριος 23, 2018 - 10:41

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους- Μυκηνών, κατά την χθεσινή  τακτική συνεδρίαση του,  μετά από εισήγηση του  Δημάρχου Άργους – Μυκηνών κ. Δημητρίου Καμπόσου, εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα, σε ένδειξη πένθους για τον αδόκητο θάνατο του τέως Αντινομάρχη Αργολίδας και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας Κωνσταντίνου Μιχαλόπουλου και ελάχιστου φόρου τιμής προς το πρόσωπο του εκλιπόντος.

 

ΨΗΦΙΣΜΑ

    Το Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να αποτίσει τον απαιτούμενο φόρο τιμής στον εκλιπόντα ευπατρίδη Κωνσταντίνο Μιχαλόπουλο και να αποδώσει την πρέπουσα τιμή σε αυτόν, που υπηρέτησε τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως Δημοτικός και Νομαρχιακός Σύμβουλος, Πρόεδρος του Νομαρχιακού και Δημοτικού Συμβουλίου και Αντινομάρχης Αργολίδας και διακρίθηκε για την άρτια κατάρτισή του, την εργατικότητα, την ευσυνειδησία, την εντιμότητα, το ήθος και την ηπιότητα του χαρακτήρα του, αλλά και το πάθος του για την πρόοδο του τόπου μας,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

  • Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την συμπάθειά του προς την οικογένεια του εκλιπόντος.
  • Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην παρούσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στην αμέσως επόμενη τακτική συνεδρίασή του.
  • Να κατατεθεί στην μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας.
  • Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος και να ακολουθήσει την επικήδειο πομπή.
  • Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  • Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας και τέλος
  • Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

 

Αφού   συντάχθηκε  το  παρόν  ψήφισμα  υπογράφεται  ως  ακολούθως:

    Ο Δήμαρχος               Ο Πρόεδρος            Τα Μέλη

    Δ.Καμπόσος              Κ.Μπέγκος