Βαγγέλης Τζαβέλλας: Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές του Δήμου Άργους Μυκηνών για τη συμμετοχή τους στο 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Βαγγέλης Τζαβέλλας: Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές του Δήμου Άργους Μυκηνών για τη συμμετοχή τους στο 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Φεβρουάριος 23, 2018 - 19:39

Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές του Δήμου Άργους Μυκηνών για τη συμμετοχή τους στο 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, το οποίο πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Θερμά συγχαρητήρια στην Ελπίδα Καρκαλάτου για την κατάκτηση της δεύτερης πανελλήνιας θέσης στα 400μ. και στην ομάδα σκυτάλης του Σ.Δ.Υ. Αργολίδας με τις αθλήτριες Γεωργαλά, Ντόκου, Τόκα και Καρκαλάτου, οι οποίες στην σκυταλοδρομία  (4Χ400μ) επίσης κατέκτησαν την δεύτερη θέση.

Οι αγώνες και οι επιτυχίες των αθλητών μας έχουν ως αποτελέσματα πέρα απο την προβολή του Δήμου μας, την μεγαλύτερη ενεργοποίηση των νέων μας στην κατεύθυνση του υγιούς αθλητισμού και τον εμπλουτισμό της κοινωνίας μας με υγιή πρότυπα και ολυμπιακές αξίες, έναν εμπλουτισμό που αποτελεί βασικό στόχο του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός.

Σε αυτή την "λαμπαδηδρομία Αξιών" των αθλητών μας θα είμαστε πάντοτε δίπλα τους, υποστηρικτές,  αλλά και καθημερινά συνοδοιπόροι στις προσπάθειες τους,  στους αθλητικούς χώρους του Δήμου Άργους Μυκηνών. 

Πάντα Επιτυχίες.

Βαγγέλης Τζαβέλλας

Προεδρος Ν.Π.Δ.Δ. 

Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός