Συνελήφθησαν δυο διαρρήκτες και αναζητείται ένας ακόμα συνεργός

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνελήφθησαν δυο διαρρήκτες και αναζητείται ένας ακόμα συνεργός

Σεπτέμβριος 14, 2012 - 14:53

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) υποθέσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρας κλοπής σε οικίες στην Κορινθία.

Συνελήφθησαν δυο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ αναζητείται ακόμα ένας συνεργός τους.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, τέσσερις (4) υποθέσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρας κλοπής, σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή του Βραχατίου Κορινθίας.

Συνελήφθησαν, χθες (13-9-2012) το μεσημέρι, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 26 και 37 ετών αντίστοιχα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ αναζητείται ακόμα, ένας 23χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, συνεργός τους.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω, χθες (13-9-2012) το πρωί, στις Κρήνες Κορινθίας, αφού μπήκαν σε οικία ημεδαπής, αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα και κοσμήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από αστυνομική επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, ο 26χρονος και ο 37χρονος, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκε το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, προέκυψε ότι είχαν διαπράξει, από τα τέλη Αυγούστου, έως και τις αρχές Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, ακόμα τρεις (3) διαρρήξεις-κλοπές και απόπειρα κλοπής, σε οικίες στο Βραχάτι και στον Άσσο Κορινθίας, αφαιρώντας προσωπικά αντικείμενα, είδη ένδυσης, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η Αστυνομική έρευνα και το Προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.