Συγχαρητήρια Ανδριανού στους μαθητές που διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό Ρομποτικής 2018

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συγχαρητήρια Ανδριανού στους μαθητές που διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό Ρομποτικής 2018

Μάρτιος 09, 2018 - 17:17

Συγχαρητήρια Ανδριανού στους μαθητές του Γενικού Λυκείου Ερμιόνης και του Φροντιστηρίου “Θετικό” που διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2018 του WRO Hellas.
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός στη συγχαρητήρια επιστολή που απέστειλε στους μαθητές του Γενικού Λυκείου Ερμιόνης και του Φροντιστηρίου “Θετικό” που διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2018 του WRO Hellas, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:
«Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2018 του WRO Hellas. Η διάκριση μας γέμισε όλους με χαρά και περηφάνια και υπογραμμίζει τη σημαντική δουλειά που γίνεται τόσο στο Γενικό Λύκειο Ερμιόνης, όσο και στο φροντιστήριο “Θετικό” μέσω του οποίου συμμετείχατε σ' αυτόν τον διαγωνισμό.

Μας δείχνετεμε τον καλύτερο τρόπο τι θα πει δημιουργικότητα, και το πώς η τεχνολογία είναι εργαλείο που μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις τόσο στα ζητήματα της καθημερινότητας, όσο και στα μεγάλα και πιεστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα σήμερα.

Και ταυτόχρονα, στέλνετε: το μήνυμα να πράξουμε καθετί αναγκαίο ώστε να σας δώσουμε τις γνώσεις, τα εργαλεία και τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να προχωρήσετε ακόμη περισσότερο σ' αυτό το δρόμο, ξεκινώντας από ένα σχολείο σύγχρονο, ανθρώπινο ανοιχτό και δημιουργικό.

Σας εύχομαι ολόψυχα υγεία και καλή συνέχεια στις σπουδές σας με νέες διακρίσεις στα πεδία που θα επιλέξετε».