Ναύπλιο: 4η περιφερειακή συνάντηση Ενώσεων για τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ναύπλιο: 4η περιφερειακή συνάντηση Ενώσεων για τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου (φωτο&βίντεο)

Μάρτιος 19, 2018 - 22:53

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας, Κορινθίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Ζακύνθου, Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Λακωνίας πραγματοποιήθηκε στo Ναύπλιο , η 4η περιφερειακή συνάντηση Ενώσεων για τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η πρωτεύουσα της Αργολίδας ήταν ο τέταρτος σταθμός ενημέρωσης και ανταλλαγής προτάσεων και προβληματισμών ύστερα από τις αντίστοιχες συναντήσεις στα Ιωάννινα, στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Οι συναντήσεις θα συνεχιστουν  σε Λαμία και Ηράκλειο Κρήτης.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και στη συνέχεια  βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος Ηλία Λογαρά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί ο στρατηγικός σχεδιασμός, ένα πρωτοποριακό και φιλόδοξο πρόγραμμα της ΕΠΟ που στοχεύει στην έμπρακτη αξιοποίηση και ενίσχυση του μη επαγγελματικού και προβεβλημένου ποδοσφαίρου.

Τα στελέχη της Ομοσπονδίας που έκαναν την παρουσίαση ήταν: Ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Κώστας Βρακάς ,ο Μπάμπης Ζελενίτσας, ο Θοδωρής Ελευθεριάδης, ο Αντώνης Πριόνας και ο Μιχάλης Κουτσούρης.

Οι πυλώνες στους οποίους θα στηριχθεί ο σχεδιασμός είναι οι εξής:
Grassroots / Ακαδημίες / Άνοιγμα στην κοινωνία
Γυναικείο ποδόσφαιρο
Ανάπτυξη Εθνικών Ομάδων / Αναπτυξιακές Διοργανώσεις
Εκπαίδευση / Νέες τεχνολογίες.

Βίντεο Βασίλης Σιδέρης  https://youtu.be/op0rxtMlINk

Βίντεο Κώστας Βρακάς https://youtu.be/5H8o6oQKEW4

Βίντεο Μιχάλης Κουτσούρης   https://youtu.be/jGinhpZioeU

(φωτογραφίες βίντεο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

 

 

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο- Β. Σιδέρης στρατηγικός σχεδιασμός ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο-Κ. Βρακάς στρατηγικός σχεδιασμός ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο-Μ. Κουτσούρης στρατηγικός σχεδιασμός ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου