Ο Ανδριανός στην εκδήλωση βράβευσης αθλητών και σωματείων Δήμου Ερμιονίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Ανδριανός στην εκδήλωση βράβευσης αθλητών και σωματείων Δήμου Ερμιονίδας

Μάρτιος 23, 2018 - 20:29

Χαιρετισμός του Βουλευτή Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Ανδριανού στην εκδήλωση βράβευσης αθλητών και σωματείων Δήμου Ερμιονίδας.

“Θέλω να συγχαρώ όλες και όλους όσοι είχαν την πρωτοβουλία και εργάστηκαν για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Και βεβαίως θέλω να συγχαρώ τους αθλητές και τις αθλήτριες των σωματείων της Ερμιονίδας για τις επιτυχίες και τις διακρίσεις σας, αλλά και τους προπονητές, τις διοικήσεις και τις οικογένειες σας που υποστηρίζουν τις προσπάθειές σας αυτές.

Το γεγονός ότι είστε τόσοι πολλοί και τόσες πολλές σήμερα εδώ γεμίζει όλους μας με χαρά, με περηφάνια και αισιοδοξία για το μέλλον. Ο κατάλογος των διακρίσεων σας είναι εντυπωσιακός και εκτείνεται από τα ολυμπιακά, τα μαχητικά αθλήματα και το ποδόσφαιρο, όπου η Ερμιονίδα κατέκτησε το τοπικό πρωτάθλημα, μέχρι το σκάκι και τη ρομποτική. Δείχνετε έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη βούλησή σας να αγωνιστείτε στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας, να προσπαθείτε διαρκώς να βελτιώνεστε στα πεδία που εσείς οι ίδιοι επιλέγετε και σας ταιριάζουν. Κι αυτό είναι το σημαντικότερο μάθημα που μπορεί να διδάξει ο αθλητισμός.

Αυτή την πολύτιμη στάση ζωής, εμείς οφείλουμε να σας την ενθαρρύνουμε ακόμη περισσότερο και να διασφαλίζουμε στην πράξη τις προϋποθέσεις. Σ' αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση, κατά τη θητεία μου στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, και σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, βάλαμε μπροστά μια σειρά από έργα και σύγχρονες εγκαταστάσεις για τον αθλητισμό τόσο στην Αργολίδα γενικότερα, όσο και συγκεκριμένα εδώ στην Ερμιονίδα, όπως στο γήπεδο της Ερμιονίδας, του Ηλιοκάστρου και του ΠΑΟΚ, καθώς τα έργα για το κλειστό γήπεδο του Κρανιδίου, για το οποίο είχαμε ξεκινήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες και το είχαμε εντάξει ώστε να φιλοξενούνται σ' αυτό αγώνες πολλών αθλημάτων - ένα έργο που δεν προχώρησε από την επόμενη κυβέρνηση, αλλά με χαρά βλέπω ότι το προχωρά σήμερα ο Δήμαρχος.

Βλέποντάς σας λοιπόν σήμερα εδώ, πιστεύω ότι συνεχώς οφείλουμε να ενισχύουμε και να εμπλουτίζουμε αυτά τα έργα του αθλητισμού και του πολιτισμού. Οφείλουμε με κάθε τρόπο να σας στηρίζουμε στην προσπάθειά σας και να ενθαρρύνουμε και άλλους νέους ανθρώπους να βάλουν την άθληση και την υγιεινή ζωή στην καθημερινότητά τους. Σ' αυτή την κατεύθυνση, όπως όλα αυτά τα χρόνια, είμαι πάντα στη διάθεσή σας για κάθε ζήτημα που σας απασχολεί.

Μ' αυτές λοιπόν τις σκέψεις, θέλω για μια ακόμη φορά να σας συγχαρώ και να σας ευχηθώ υγεία και καλή συνέχεια με νέες διακρίσεις τόσο στον αθλητισμό όσο και στις σπουδές και τη σταδιοδρομία σας”.