Οι Διεθνείς Αγώνες Σωματικής Διάπλασης διεξάγονται στο Ναύπλιο (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι Διεθνείς Αγώνες Σωματικής Διάπλασης διεξάγονται στο Ναύπλιο (φωτο&βίντεο)

Μάρτιος 23, 2018 - 22:01

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

H Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης (Ε.Ο.Σ.Δ.), GREEK BODYBUILDING & FITNESS FEDERATION (G.B.F.F.), σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, συνδιοργανώνουν τους διεθνείς αγώνες Σωματικής Διάπλασης, IFBB AMATEUR THE PRESIDENT SANTONJA’S CUP & ELITE PRO SHOW, το τριήμερο από 22 έως 24 Μαρτίου, στο Ναύπλιο.
Η Διοργάνωση «IFBB AMATEUR THE PRESIDENT SANTONJA’S CUP» πραγματοποιείται για πρώτη φορά παγκοσμίως, με τιμώμενο πρόσωπο, τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης & Fitness «Dr RAFAEL SANTONJA», o οποίος βρίσκεται στο Ναύπλιο τιμώντας με την παρουσία του τη διοργάνωση.
Οι αγώνες έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον 300 περίπου αθλητών από 42 χώρες, μέλη της IFBB. Η Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης (Ε.Ο.Σ.Δ.), από το 1987, έχει διοργανώσει, σημαντικούς διεθνείς αγώνες με μεγάλη επιτυχία, όπως το καθιερωμένο πλέον «IFBB ATHENS DIAMOND CUP», το «ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ», διάφορα «ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ», καθώς και το Πανελλήνιο Κύπελλο και Πρωτάθλημα .
Την Παρασκευή στο περιθωριο των αγώνων, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και Fitness, Ραφαέλ Σαντόχα, βράβευσε τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, Τάσσο Χειβιδόπουλο , τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρο, την πρόεδρο της UNESCO, Μαίρη Ζηλεμένου, την πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ, Νάντια Αναστασίου Σμυρναίου και το Ναυπλιώτη αθλητή ,Τάσο Κολιγκιώνη.

(φωτογραφίες Studio Σαράντος Καχριμάνης, eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο από την βράβευση https://youtu.be/TdU-Iwh27_g

Βίντεο στιγμιότυπα από τους αγώνες https://youtu.be/kwRTI-xoQ-w

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο Βραβεύσεις Διεθνείς Αγώνες Σωματικής Διάπλασης-Bodybuilding

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο- Διεθνείς Αγώνες Σωματικής Διάπλασης - Bodybuilding