Εγκαίνια στο αστυνομικό τμήμα Επιδαύρου στο Λυγουριό (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εγκαίνια στο αστυνομικό τμήμα Επιδαύρου στο Λυγουριό (φωτο&βίντεο)

Μάρτιος 30, 2018 - 20:02

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, σήμερα το πρωί (30 Μαρτίου 2018), εκπροσωπώντας αντίστοιχα, την πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν στην τελετή αγιασμού του νεοσύστατου Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου.

Το Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου εδρεύει στο Λυγουριό Αργολίδας, ενώ σημειώνεται ότι πριν την Αναδιάταξη - Αναδιοργάνωση, σύσταση και λειτουργία περιφερειακών Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας το 2017, λειτουργούσε ως Αστυνομικός Σταθμός.

Στην τελετή αγιασμού χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος, ο οποίος απηύθυνε και σχετικό χαιρετισμό, ενώ ομιλίες, πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Επιδαύρου Κωνσταντίνος Γκάτζιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος Ευάγγελος Φωτόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Αργολίδας, Ιωάννης Γκιόλας, της Νέας Δημοκρατίας Ανδριανός Ιωάννης, του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ιωάννης Μανιάτης,οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιάννης Σαρρής,Αναστάσιος Τζανής,Γιώργος Γαβρήλος, Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Επιδαύρου, εκπρόσωποι των Πυροσβεστικών και Λιμενικών αρχών και λοιπό αστυνομικό προσωπικό, που υπηρετεί σε διάφορες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας.

Μετά το πέρας της τελετής ο κ. Γενικός συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο του Επιτελείου της Ελληνικής Αστυνομίας και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου επισκέφθηκαν τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας, όπου συναντήθηκαν με τον Διευθυντή της, Ταξίαρχο Σπυρίδωνα Σκλάβο, τους Διοικητές των Υπηρεσιών της και εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας.

Σημειώνεται ότι χθες (29-03-2018), το απόγευμα, ο κ. Γενικός συνοδευόμενος από τα ίδια πρόσωπα είχε συναντηθεί με τους Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Μεσσηνίας και Λακωνίας, με εκπροσώπους των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων των παραπάνω νομών και της Ένωσης Αξιωματικών Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 (φωτογραφίες βίντεο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσου Χειβιδόπουλου https://youtu.be/17NNGYR17s8
Βίντεο δήλωση του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη  https://youtu.be/ze2EPSe3Dpc
Βίντεο ομιλία του δημάρχου Επιδαύρου Κωσταντίνου Γκάτζιου https://youtu.be/6kIgruDDmMo
Βίντεο ομιλία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου Ταξιάρχου Ευάγγελου Φωτόπουλου  https://youtu.be/jFbUFN9xBIo

Βίντεο στιγμιότυπα από τον αγιασμό https://youtu.be/Fb0b5d0m60M

Βίντεο ομιλία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη  https://youtu.be/iKoaorfpMYk

Βίντεο δήλωση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας ,Γιώργου Παπαθεοφάνη https://youtu.be/QjNFAN6ZNSk

Βίντεο δήλωση του Προέδρου του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας, Μιχάλη Μαντά https://youtu.be/2y-gSSe8ThQ

 

 

 

ArgolidaPortal.gr Λυγουριό - Τελετή αγιασμού του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου