Ανοίγει το τριώδιο με ορθοπεταλιές

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ανοίγει το τριώδιο με ορθοπεταλιές

Φεβρουάριος 03, 2012 - 14:22

φωτογραφία :eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

  Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012
ανοίγει το τριώδιο και στο Δήμο Άργους - Μυκηνών έχουν προγραμματίσει εκδηλώσεις. Το Τριώδιο θα ανοίξει ο σύλλογος "Ορθοπεταλιές" του οποίου τα μέλη του την Κυριακή το απόγευμα με τα ποδήλατά τους, με κουδούνια και σφυρίχτρες,θα γυρίζουν στους δρόμους του Άργους καλώντας τον κόσμο για γλέντι,τραγούδι και χορό γύρω απο τις φωτιές στη γειτονιά του Αγίου Ιωάννη στις 8 βράδι.Στη φωτογραφία η Κατερίνα Δημακοπούλου που παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη τύπου της εκδηλώσεις του συλλόγου "Ορθοπεταλιές".
ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ  Κυριακή,   5 Φεβρουαρίου 2012
Όπως πέρσι έτσι και φέτος ο Ποδηλατικός Σύλλογος Αργολίδας «Ορθοπεταλιές» καλωσορίζει  τις απόκριες και ανοίγει το Τριώδιο με μια εκδήλωση που επιδιώκουμε να καθιερωθεί κάθε χρόνο και να γίνει θεσμός για την πόλη του Άργους.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει απογευματινή ποδηλατάδα στην πόλη του Άργους με έναρξη στις 18:30 το απόγευμα στη λαϊκή αγορά του Άργους, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και κατάληξη στο πάρκο απέναντι από το φούρνο του Τσαμπάση, επί της οδού  Γούναρη με κέφι, τραγούδι, χορό και πολύ γλέντι γύρω από τις φωτιές.
Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο, μέλη και φίλους του Συλλόγου μας αλλά και όποιον άλλο θέλει να συμμετέχει να παρευρεθεί στην λαϊκή αγορά στις 18:30 την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου για την ποδηλατάδα μας προκειμένου να ξεσηκώσουμε τον κόσμο της πόλης μας.
Παρακαλούμε τα ανήλικα παιδιά που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση να συνοδεύονται από ενήλικους.
Τέλος, για την διευκόλυνση των ποδηλατών που θέλουν να συμμετέχουν στην εκδήλωση αλλά πιθανόν να μην διαθέτουν ποδήλατο, θα λειτουργεί εκείνη την ημέρα, μπροστά στο Δημαρχείο της πόλης σε συνεργασία με το Δήμο Άργους – Μυκηνών από τις 18:00 το δανειστικό ποδήλατο.
                                                                                              Σας περιμένουμε όλους
(φωτογραφίες-eurokinisssi-Βασίλης Παπαδόπουλος)