Τατούλης σε τρίτεκνους Πελοποννήσου Αναγκαία η αλληλεγγύη των κοινωνικών ομάδων(video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τατούλης σε τρίτεκνους Πελοποννήσου Αναγκαία η αλληλεγγύη των κοινωνικών ομάδων(video)

Σεπτέμβριος 20, 2012 - 20:41

Οι τρίτεκνες οικογένειες βρίσκονται σε δυσχερή θέση...
Συνάντηση με την Περιφερειακή Ένωση Τριτέκνων Πελοποννήσου είχε σήμερα το απόγευμα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Οι πρόεδροι των τριτέκνων όλων των νομών της Περιφέρειας έθεσαν στον κ. Τατούλη τα ζητήματα που απασχολούν τους  τρίτεκνους σε τομείς όπως η Παιδεία, η υγεία, αλλά και η καθημερινότητα ενώ τονίστηκε από όλους η δυσχερής θέση στην οποία ευρίσκονται οι περισσότερες τρίτεκνες οικογένειες, αφού όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Τριτέκνων Χρήστος Κορομηλάς αποκλειστικά στο www.arcadiaportal.gr μετά την συνάντηση "το 50% των τρίτεκνων οικογενειών ζει κάτω από το όριο της φτώχειας".
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε όπως είπε και ο περιφερειάρχης σε πολύ καλό κλίμα και η συνεργασία είναι δεδομένη ενώ ως γενικό συμπέρασμα σύμφωνα με τον κ. Τατούλη της συνάντησης θα μπορούσε να αναφερθεί ότι στην κρίσιμη οικονομικά περίοδο που διανύουμε για να βγούμε αλώβητοι από την κρίση θα πρέπει να υπάρξει αλληλεγγύη των κοινωνικών ομάδων και η μία να βοηθά την άλλη.
Επίσης να σημειώσουμε πως οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και θα εξειδικευθούν οι παρεμβάσεις στις οποίες θα προβεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, αφού όπως είπε ο κ. Τατούλης θα υπάρξουν κάποιες δράσεις ενίσχυσης των πολυμελών οικογενειών που θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνο, αφού πρέπει να οριστικοποιηθούν τα αποτελέσματα των κινήσεων που γίνονται από την Περιφέρεια.

5AXKBGKuFtE