Ντίνος Καλύβας και Κωνσταντίνος Σπηλιώτης στο Δαναό (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ντίνος Καλύβας και Κωνσταντίνος Σπηλιώτης στο Δαναό (φωτο&βίντεο)

Απρίλιος 16, 2018 - 22:35

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Την Κυριακή 15 Απριλίου 2018  στην αίθουσα διαλέξεων του Συλλόγου Αργείων «ο Δαναός» πραγματοποιήθηκε Μουσική Εκδήλωση, με τον Ντίνο Καλύβα στο τραγούδι και το πιάνο και τον Κωνσταντίνο Σπηλιώτη στην αφήγηση.

Οι δύο καλλιτέχνες παρουσίασαν μεγάλες ξένες και ελληνικές παγκόσμιες επιτυχίες και χειροκροτήθηκαν θερμά. Την εκδήλωση παρακολούθησαν η θεματική αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αργείων «ο Δαναός» Σωτήρης Κωτσοβός και ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Παπαϊωάννου.

O Ντίνος Καλύβας γεννήθηκε και ζει στο Ναύπλιο.
Είναι τενόρος, έχει Δίπλωμα Μονωδίας (Κλασσικό Τραγούδι) από το Ωδείο « Ορφείο Αθηνών» (Τάξη της Ακτής Δρίνη) και Πτυχίο Ειδικού Αρμονίας, από το Δημοτικό Ωδείο Ναυπλίου « Κων/νος Νόνης». Συνέχισε τις σπουδές του στο κλασσικό τραγούδι στο Ωδείο «Φίλιππος Νάκας» Αθηνών με τον Τενόρο Σταμάτη Μπερή, στη Τάξη του masterclass κατά το έτος 2010-2011.

Ο  Κωνσταντίνος Σπηλιώτης γεννήθηκε στο Ναύπλιο, όπου ζει τα τελευταία χρόνια.
Η συγγραφή βιβλίων και σεναρίων τον κέρδισε από την εφηβεία αλλά συστηματικά τον απασχόλησε μετά το μεταπτυχιακό του στην Τεχνολογία και Διοίκηση Επιχειρήσεων.Από το 2009 διασκευάζει και σκηνοθετεί θεατρικά κείμενα, ενώ από το 2015 είναι πλήρες μέλος της ΄Ενωσης Συγγραφέων Αργολίδας καθώς και της Πανελλήνιας ΄Ενωσης Λογοτεχνών.
Το 2016 ίδρυσε την «Προσκήνιο Κοιν. Σ. Επ. Πολιτισμός- Κοινωνική Ψυχαγωγία», της οποίας είναι Πρόεδρος και Καλλιτεχνικός Διευθυντής.

 (φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο https://youtu.be/59TQYZcEE5s

 

 

 

ArgolidaPortal.gr Άργος - Ντίνος Καλύβας και Κωνσταντίνος Σπηλιώτης στο Δαναό