«Τελετή Αδελφοποίηση» Ένωση Κρητών Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Τελετή Αδελφοποίηση» Ένωση Κρητών Αργολίδας

Απρίλιος 27, 2018 - 22:40

Η Ένωση Κρητών και Φίλων Κρήτης Ν. Αργολίδας «Ο Μίνωας» εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη Τελετή Αδελφοποίησης μεταξύ της Ένωσης μας με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίων Δέκα Δήμου Γόρτυνας, Ηρακλείου Κρήτης.
Στην παραπάνω εκδήλωση αναδείχθηκε περίτρανα η ακατάλυτη σχέση των Κρητών της διασποράς με τη Μητέρα Μεγαλόνησο. Εκφράστηκε σε υπερθετικό βαθμό η αγάπη της ηπειρωτικής Ελλάδας στους Κρήτες για την παρουσία και την προσφορά τους στους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες.
Η υποδοχή της αποστολής των κατοίκων των Αγίων Δέκα με επικεφαλής των Δήμαρχο Γόρτυνας κ. Νικόλαο Σχοιναράκη, υπήρξε εντυπωσιακή και αυθόρμητη. Γεγονός που αποτελεί την καλύτερη διαβεβαίωση για την ευόδωση των σκοπών και των στόχων της Αδελφοποίησης.
Ως Πρόεδρος της Ένωσης εκφράζω τις ευχαριστίες τόσο τις προσωπικές μου όσο των μελών μας, στον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτριο Κωστούρο και στον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων κ. Μανώλη Πατεράκη για τη συνεχή και αμέριστη συμπαράσταση τους στους στόχους και τις επιδιώξεις του Συλλόγου μας για την ανάδειξη των ηθών, των εθίμων και του πολιτισμού της Κρήτης.
Η συμμετοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας του Νομού Αργολίδας, των μαθητών και των καθηγητών τους μάς συγκίνησε ιδιαίτερα.
Η συνεργασία μας με τη Δ.Δ.Ε. Αργολίδας, τον Διευθυντή κ. Ιωάννη Γαληνό και τους συνεργάτες του ήταν πανθομολογουμένως εντυπωσιακή.  
Η επιτυχία της εκδήλωσης αποτελεί εγγύηση για τα επόμενα βήματα μας στον δρόμο της Αδελφοποίησης που ανοίγεται μπροστά και στο καθήκον μας να τον διαβούμε.
Για το Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Χαρά Καραγιαννάκη