Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Απρίλιος 30, 2018 - 19:39

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη, στις (28.4.2018) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη,στις (26.4.2018) το βράδυ, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης και -3- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για κλοπή
Συνελήφθησαν, σήμερα (26.4.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κορίνθου, τρεις (3) ανήλικοι αλλοδαποί, υπήκοοι Αιγύπτου, Συρίας και Παλαιστίνης, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα διάφορα αντικείμενα- προϊόντα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη τους. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή
Συνελήφθησαν, στις (24.4.2018) το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, δύο (2) αλλοδαπές, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 31 και 48 ετών, αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν από υπεραγορά τροφίμων εμπορεύματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο.  

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (23.4.2018) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 29χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -9,8- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, σήμερα (23.4.2018) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 38χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -21- γραμμαρίων και μικροποσότητα ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπής, που είχε γίνει την 8.4.2018 στο Κιάτο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 19χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
Συνελήφθη, σήμερα (19.4.2018) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 52χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -11- μαχαίρια, με μήκος λάμας από -10- έως -23-  εκατοστών και μία (1) μεταλλική ράβδος (γκλοπ), τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου.

Εξιχνίαση δύο (2) περιπτώσεων κλοπών
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο (2) περιπτώσεις κλοπής σε οικίες ημεδαπών, που είχαν γίνει την 13.4.2017 και την 12.5.2017 στην Κόρινθο Κορινθίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκαν ισάριθμες δικογραφίες, σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών, δύο (2) 23χρονων, 19χρονου και ανήλικου, αντίστοιχα, για κλοπή, που περιλαμβάνουν και άγνωστους συνεργούς τους.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (16.4.2018) το απόγευμα, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, 28χρονος  ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που είχε γίνει την 20.12.2017, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε  βάρος ενός (1) 28χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για κλοπή.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπού, που είχε γίνει την 28.4.2018, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε  βάρος τριών (3) ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 22, 24 και 31 ετών, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (20.4.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ανήλικος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε προχθές (19.4.2018) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, μαζί με ακόμη ένα (1) 20χρονο ημεδαπό, αφαίρεσαν από γεωργικό ελκυστήρα ημεδαπού, ποσότητα υγρού καυσίμου (πετρέλαιο), καθώς και τη μπαταρία του ελκυστήρα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (30.4.2018) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 46χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γυθείου, για υπεξαίρεση.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (30.4.2018) το μεσημέρι, στο Γύθειο Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 26χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Αστυνομικού Τμήματος Βοιών, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που είχε γίνει την 29.4.2018, στη Νεάπολη Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε  βάρος ενός (1) 40χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (24.4.2018) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Καζακστάν, γιατί σε έρευνα που έγινε σε τροχόσπιτο ιδιοκτησίας του, βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα
Συνελήφθη, στις (24.4.2018) το απόγευμα, στην Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης και μαχαίρι, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (23.4.2018) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση, ο 21χρονος, την 22.4.2018 και την 23.4.2018, στη Σπάρτη Λακωνίας, μπήκε σε επιχείρηση και σε όχημα, αντίστοιχα, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.  

Θανάσιμος τραυματισμός ατόμου από γεωργικό ελκυστήρα
Στις (22.4.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης, γεωργικός ελκυστήρας που χρησιμοποιούσε 42χρονος ημεδαπός ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.  Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, μία (1) περίπτωση κλοπής σε κατάστημα – επιχείρηση ημεδαπού, που είχε γίνει την 21.4.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε  βάρος ενός (1) ανήλικου ημεδαπού, για κλοπή, που περιλαμβάνει ακόμη μία (1) 33χρονη ημεδαπή, μητέρα του ανήλικου, που κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή
Συνελήφθησαν, στις (21.4.2018) το πρωί, στο Γύθειο Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, δύο (2) ημεδαποί, μία (1) 21χρονη και ένας (1) ανήλικος, γιατί όπως προέκυψε, προχθές (20.4.2018) το βράδυ στο Γύθειο Λακωνίας, διέρρηξαν οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν ηλεκτρονικό υπολογιστή και χρήματα, από τα οποία ο ηλεκτρονικός υπολογιστής βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (21.4.2018) το βράδυ, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Ναυπλίου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή
Συνελήφθησαν, στις (20.4.2018) το μεσημέρι, στο Γύθειο Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, δύο (2) ημεδαποί, μία (1) 21χρονη και ένας (1) ανήλικος, γιατί όπως προέκυψε, στις και πρώτες πρωινές ώρες, η 21χρονη, αφαίρεσε από περίπτερο ημεδαπού εμπορεύματα, ενώ στην συνέχεια μαζί με τον ανήλικο, αφαίρεσαν μοτοποδήλατο ημεδαπού. Τόσο τα εμπορεύματα, όσο και το μοτοποδήλατο, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (18.4.2018) το μεσημέρι, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 39χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ηρωίνης, ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των -20- ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
Συνελήφθη, στις (16.4.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 44χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) ράβδοι (γκλοπ) και δύο (2) μαστίγια. Όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση, ο συλληφθείς την 16.4.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, μπήκε σε οικία ημεδαπού και αφαίρεσε κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των -9.000- ευρώ περίπου, σημαντικό μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ την 22/23.2.2018 αφαίρεσε από αύλειο χώρο ημεδαπού, τελάρα, τα οποία επίσης βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

 Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε Δημόσιο κτήριο, που είχε γίνει την 7.4.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε  βάρος τριών (3) ανήλικων ημεδαπών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, που περιλαμβάνει ακόμη πέντε (5) ημεδαπούς, τρεις (3) γυναίκες ηλικίας 33, 33 και 39 ετών και δύο (2) άντρες ηλικίας 34 και 36 ετών, αντίστοιχα, γονείς των ανήλικων, που κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης απόπειρας κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε όχημα ημεδαπού, που είχε γίνει την 13.4.2018 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος  ανήλικου ημεδαπού, για απόπειρα κλοπής.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
Συνελήφθη, στις (13.4.2018) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 51χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο, που  κατείχε παράνομα.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (11.4.2018) το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο άτομα, που επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Βέλγιο με πλαστά έγγραφα, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας

 Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη ακόμη ένα άτομο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς

Συνελήφθησαν, στις (28.4.2018) το βράδυ, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 21 και 24 ετών, αντίστοιχα, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και ένας (1) 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ακτής Ελεφαντοστού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.
 Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του 21χρονου και 24χρονου, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για τις Βρυξέλλες Βελγίου, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν προφανώς πλαστά.Όπως επιπλέον προέκυψε, τους ανωτέρω, συνόδευε προκειμένου να διευκολύνει την έξοδό τους από τη Χώρα, ο 33χρονος, ο οποίος και συνελήφθη.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) Διαβατήριο Αρχών Πακιστάν και μία (1) ταυτότητα Αρχών Γαλλίας.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (28.4.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
Συνελήφθη, στις (28.4.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί μαζί με άγνωστο συνεργό του διέρρηξαν νεοαναγειρόμενη οικοδομή ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση, ο 33χρονος μαζί με άγνωστο συνεργό του,  κατά το χρονικό διάστημα από 18.4.2018 έως 23.4.2018 στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, διέπραξαν ακόμη δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε νεοαναγειρόμενες οικοδομές, από όπου αφαίρεσαν οικοδομικά υλικά και διάφορα εργαλεία.

Συνελήφθη 29χρονος στη Μεσσηνία, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη, στις (27.4.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου- Νέστορος Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.
Συγκεκριμένα, εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης από τις Ρουμανικές Αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής, πράξεις που έγιναν το έτος 2015 στη Ρουμανία.Ο 29χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Καλαμάτας.

Συνελήφθησαν ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (26.4.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε γεωργικό εργαλείο ημεδαπού. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, στις (22.4.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε προχθές (21.4.2018) το απόγευμα, στην ίδια τοπική κοινότητα, μπήκε σε περιβάλλοντα χώρο οικίας, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι, καθώς έγινε αντιληπτός. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (20.4.2018) το μεσημέρι, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 17χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (20.4.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 47χρονος ημεδαπός,  γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -20,9- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (18.4.2018) το απόγευμα, στο Μελιγαλά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε προχθές (17.4.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Μελιγαλά Μεσσηνίας, αφαίρεσε από περίπτερο ημεδαπού, εμπορεύματα.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης απόπειρας κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε αποθήκη ημεδαπής, που είχε γίνει την 16.4.2018 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 34 και 42 ετών, αντίστοιχα, για απόπειρα κλοπής.

Εξιχνίαση τεσσάρων (4) περιπτώσεων κλοπών
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπής, σε επιχείρηση, που είχαν γίνει κατά το χρονικό διάστημα από την 26.2.2018 έως την 24.3.2018 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ανήλικων ημεδαπών, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (16.4.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 52χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -3- δισκία, που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά και τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (16.4.2018) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -14- δισκία, που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά και τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό ατόμου
Στις  (15.4.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, Ι.Χ.  επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε 19χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του και κατακρημνίστηκε, καταλήγοντας στη θάλασσα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 21χρονου και της 19χρονης. Τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγες ώρες αργότερα, ο 21χρονος υπέκυψε στα τραύματα του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (13.4.2018) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, προχθές (13.4.2018) το πρωί, αφαίρεσε από κατάστημα ημεδαπού διάφορα έγγραφα.