Καμπόσος: Το κολυμβητήριο είναι εδώ (βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Καμπόσος: Το κολυμβητήριο είναι εδώ (βίντεο)

Μάιος 02, 2018 - 15:42

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

«Έργο ορόσημο - Ξεκινάει εντός των επόμενων ημερών το κολυμβητήριο στο Άργος»

Το όνειρο όλων των Αργείων για κολυμβητήριο στην πόλη του Άργους γίνεται πράξη από την Δημοτική αρχή του Δημήτρη Καμπόσου. Σήμερα 2 Μαΐου ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών υπέγραψε την σύμβαση με τον εργολάβο για την κατασκευή του κολυμβητηρίου με στόχο εντός των επόμενων ημερών να ξεκινήσουν οι εργασίες στο οικόπεδο του πρώην Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού. Πρόκειται για κλειστό Κολυμβητήριο που θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο ιδιοκτησίας Δήμου Άργους – Μυκηνών, σε εκτός σχεδίου περιοχή και εμβαδόν οικοπέδου 10.966,41 τ.μ.

Το κτίριο Eμβαδού 1.397,04 τ.μ. θα έχει κλειστή δεξαμενή Κολύμβησης διαστάσεων 25,03 Χ 16.00 μ. και βάθος - 2.00 μ. και μια δεξαμενή εκμάθησης διαστάσεων 8,00Χ5,00 μ. και βάθος από -0,30μ. εως -1,00μ. καθώς και κερκίδες 115 θέσεων.

Περιμετρικά του κτιρίου  διαμορφώνονται ζώνες πρασίνου, παιδική χαρά, χώροι περιπάτου και υπαίθριοι χώροι στάθμευσης συνολικών θέσεων 26 για οχήματα και 5 θέσεων για μηχανοκίνητα.

Το κολυμβητήριο θα διαθέτει:

Δυο κλειστές πισίνες (κολύμβησης και εκμάθησης) με τον περιμετρικό διάδρομο κυκλοφορίας.

- Αποδυτήρια ανδρών, γυναικών και παιδιών - Γραφείο Διοίκησης

- Ιατρείο

- Αποθήκη οργάνων-εξοπλισμού

- Κυλικείο

- WC

- χώρο ειδών καθαριότητας-αποθήκη

Αν και πολλοί προσπάθησαν να εμποδίσουν την παρούσα δημοτική αρχή, μεταξύ αυτών και η αντιπολίτευση που ψήφισε όχι για την κατασκευή του, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών ξεκινά ένα σπουδαίο έργο πνοή ζωής για τον τόπο , τον αθλητισμό , την κοινωνία μας.

Βίντεο https://youtu.be/YwsrBjIFdIY

 

ArgolidaPortal.gr 'Αργος - Δήμαρχος Καμπόσος υπογραφή Κολυμβητηρίου