Πολλά συγχαρητήρια στην ιπτάμενη Πηνελόπη Κομνηνού

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πολλά συγχαρητήρια στην ιπτάμενη Πηνελόπη Κομνηνού

Μάιος 07, 2018 - 12:57

Η Ιπτάμενη Πηνελόπη Κομνηνού συμμετείχε σε αγώνες κολύμβησης το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και πέτυχε την κατάκτηση ενός ακόμα ορίου πρόκρισης, στα 50μ. ελεύθερο, σημειώνοντας ταυτόχρονα και ατομικό ρεκόρ, για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης που θα γίνει τον Ιούλιο στην Θεσσαλονίκη.

Η Πηνελόπη Κομνηνού, με την προπονητική καθοδήγηση της προπονήτριας των Ιπτάμενων Κατερίνας Δημακοπούλου έχει ήδη εξασφαλίσει από τον χειμώνα που μας πέρασε την συμμετοχή της και για τη φετινή χρονιά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης φέτος στη Θεσσαλονίκη.

Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις επιτυχίες της όπως και σε όλους τους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Αργολίδας ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ καθώς και στην προπονήτρια των Ιπτάμενων οι οποίοι φέρνουν τα τελευταία χρόνια κολυμβητικές επιτυχίες στην Αργολίδα παρ' όλο που το κολυμβητήριο Ναύπλιου παραμένει τους χειμώνες κλειστό και αυτό δυσχεραίνει σε μεγάλο βαθμό την προετοιμασία των κολυμβητών.

Οι Ιπτάμενοι αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά την ποιοτική κολυμβητική δουλειά που κάνουν και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας.

Σε αναμονή της έναρξης της θερινής περιόδου στο κολυμβητήριο Ναύπλιου ευχόμαστε στους Ιπτάμενους ακόμα μεγαλύτερες κολυμβητικές επιτυχίες στην Αργολίδα όπως μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.