Έως 31 Μαΐου οι αιτήσεις για την Εισαγωγή μαθητών στην Α΄ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Έως 31 Μαΐου οι αιτήσεις για την Εισαγωγή μαθητών στην Α΄ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου

Μάιος 07, 2018 - 21:10

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Στην Α’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου εγγράφονται μαθητές, απόφοιτοι των Δημοτικών Σχολείων ύστερα από επιλογή.
Η διαδικασία επιλογής διεξάγεται στο χώρο του σχολείου, σε ορισμένη ημέρα και ώρα και μέσα στο χρονικό διάστημα από 15 μέχρι 30 Ιουνίου κάθε σχολικού έτους. Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινώνεται εκ νέου.
Μερικές μέρες πριν την διεξαγωγή της διαδικασίας επιλογής γίνεται στο σχολείο προσομοίωση της διαδικασίας ούτως ώστε τα παιδιά να είναι προετοιμασμένα.
Η ημέρα διεξαγωγής ανακοινώνεται έγκαιρα στους ενδιαφερόμενους τόσο τηλεφωνικά όσο και μέσα από τη σελίδα αυτή.
Διαδικασία
Οι γονείς των μαθητών που θέλουν να γραφούν στην Α’ τάξη του Μουσικού Γυμνασίου πρέπει να συμπληρώσουν μια αίτηση για να συμπεριληφθούν τα παιδιά τους στη διαδικασία επιλογής. Αίτηση μπορούν να βρουν  στο σχολείο μας.
Οι αιτήσεις κατατίθενται στο σχολείο μας είτε αποστέλλονται συμπληρωμένες με fax στο 2751089407 ή στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση :mail@gym-mous-argol.arg.sch.gr  μέχρι 31 Μαΐου .
Είναι σημαντικό να τονισθεί, ότι οι υποψήφιοι μαθητές δε χρειάζεται να έχουν μουσικές γνώσεις. Εξετάζεται η ικανότητα μουσικής αντίληψης των μαθητών οι οποίοι λαμβάνουν οδηγίες από την Επιτροπή Επιλογής για το κάθε μέρος της εξέτασης και για τη διαδικασία της.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε με το σχολείο στο 2751089277 η με το Σύλλογο Γονέων στο 6932267821