Ειδική ημερίδα σε θέματα φύτευσης, κλαδέματος από την ΑΛΦΕΙΟΣ – ΡΟΔΙ Α.Ε.

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ειδική ημερίδα σε θέματα φύτευσης, κλαδέματος από την ΑΛΦΕΙΟΣ – ΡΟΔΙ Α.Ε.

Σεπτέμβριος 25, 2012 - 12:20

Ειδική ημερίδα και  πρακτική εξάσκηση  σε θέματα φύτευσης,  κλαδέματος, ποτίσματος, λίπανσης και άλλα, θα πραγματοποιήσει, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012, η ΑΛΦΕΙΟΣ – ΡΟΔΙ Α.Ε.
Η ημερίδα απευθύνεται και θα παρακολουθήσουν περισσότεροι από 100 μέτοχοι της ΑΛΦΕΙΟΣ – ΡΟΔΙ Α.Ε. από τις περιοχές Αρκαδίας και Ηλείας και ενδιαφερόμενοι για την καλλιέργεια και εκμετάλλευση της ροδιάς – εν δυνάμει μέτοχοι από τους νομούς Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Αχαϊας και από Χαλκίδα, Θήβα, Θερμοπύλες, Ναύπακτο κ.α.
Η ημερίδα, η οποία διοργανώνεται στο πλαίσιο του σχεδιασμού της εταιρίας για την ενημέρωση – επιμόρφωση της μετόχων της,  θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Καπελίτσας στις 9.30 το πρωί και θα ακολουθήσει πρακτική εξάσκηση σε κτήματα στα χωριά, Καπελίτσα, Καστράκι και Χρυσοχώρι.
Στην ημερίδα θα μιλήσει ο πρόεδρος της ΑΛΦΕΙΟΣ – ΡΟΔΙ Α.Ε. Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, ο  γεωπόνος Γιώργος Κωστελένος,  και εκπρόσωπος της συνεργάτιδας εταιρίας  Ροδώνας Α.Ε.  του Κιλκίς.
Πρόγραμμα ημερίδας:
Ώρα 9.30 π.μ., έναρξη εργασιών στο Δημοτικό Σχολείο Καπελίτσας.
α)ενημέρωση από τον πρόεδρο της εταιρίας προς τους παλιούς και νέους μετόχους για την πορεία και τον σχεδιασμό της εταιρίας.
β)ομιλία του γεωπόνου Γιώργου Κωστελένου.
Ώρα 11.30 π.μ. έως 2 μ.μ., επίσκεψη και πρακτική εξάσκηση στους ροδώνες.
Ώρα 2 μ.μ., γεύμα εργασίας στην περιοχή της Μπερτσιάς.
Για επικοινωνία: Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, πρόεδρος ΑΛΦΕΙΟΣ – ΡΟΔΙ Α.Ε. τηλ. 6986 801212
AΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε.
E mail: alfeiosrodi@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ