Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Μάιος 16, 2018 - 09:46

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, στις (15.5.2018) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί μαζί με άγνωστους συνεργούς του, αποπειράθηκαν  να αφαιρέσουν από κτηριακές εγκαταστάσεις εργοστασίου, μεταλλικά αντικείμενα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη, στις (15.5.2018) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Χίου, για απόπειρα ληστείας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (15.5.2018) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που είχε γίνει κατά το χρονικό διάστημα από 18.12.2015 έως 20.12.2015, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) ανήλικου ημεδαπού, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, στις (15.5.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Βέλο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί επιχείρησε να εισέλθει σε οικία ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, μία (1) περίπτωση κλοπής δίκυκλης μοτοσυκλέτας ημεδαπού, που είχε γίνει την 3.10.2017, στο Κιάτο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) ανήλικου ημεδαπού, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (4.5.2018) το πρωί, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 58χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (5.5.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Σύγκρουση οχημάτων με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ατόμου
Στις  (1.5.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 32 και 33 ετών, αντίστοιχα, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 35χρονου, της 32χρονης και της 33χρονης. Τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου σήμερα (2.5.2018) το πρωί, ο 35χρονος υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (1.5.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, 47χρονος  ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, στις (1.5.2018) το βράδυ, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 54χρονη  ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (1.5.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, στο 105Ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών- Πατρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τρίφτη και μικροποσότητα κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε αποθήκη ημεδαπής, που είχε γίνει την 4/5.5.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, ενός (1) 21χρονου και δύο (2) ανήλικων, αντίστοιχα, για κλοπή, καθώς και σε βάρος μίας (1) 45χρονης ημεδαπής, για παραμέληση της εποπτείας ανήλικου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα και για καταδικαστικά έγγραφα
Συνελήφθη, στις (1.5.2018) το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 26χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, χθες το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -13,7- γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας, δύο (2) πτυσσόμενα μαχαίρια και πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο (γκλοπ). Όπως επιπλέον προέκυψε, σε βάρος του 26χρονου εκκρεμούσαν δύο (2) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης, για κλοπή και απόπειρα κλοπής, αντίστοιχα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (15.5.2018) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 22χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, σήμερα (15.5.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, διέρρηξε δύο (2) οχήματα εταιρείας από όπου αφαίρεσε ηλεκτρονική συσκευή, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στην εκπρόσωπο εταιρείας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (13.5.2018) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Μεσσηνίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (13.5.2018) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 48χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (13.5.2018) το βράδυ, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (11.5.2018) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου- Νέστορος Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 52χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -70- γραμμαρίων, -98- ναρκωτικά δισκία και ζυγαριά ακριβείας. Επιπλέον, στην κατοχή του 58χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, -1- ναρκωτικό δισκίο, κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των -250- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
Συνελήφθη, στις (1.5.2018) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μαχαίρι με μήκος λάμας -8- εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (15.5.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 39χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους -11,6- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Εξιχνίαση δύο (2) περιπτώσεων κλοπής
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, δύο (2) περιπτώσεις κλοπής, που είχαν γίνει κατά το χρονικό διάστημα από την 30.3.2017  έως την 2.4.2017, σε Ιερό Ναό σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας και την 24/25.6.2017 σε οικία ημεδαπού στη Σπάρτη Λακωνίας, αντίστοιχα. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μίας (1) 32χρονης ημεδαπής, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ενώ μέρος των αφαιρεθέντων βρέθηκε και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες τους.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης και για καταδικαστικά έγγραφα
Συνελήφθη, στις (14.5.2018) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 58χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Αθηνών, για πλαστογραφία και απάτη, καθώς και δύο (2) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, αντίστοιχα, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, χθες (14.5.2018) στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε αφαίρεσε από όχημα ημεδαπής τσάντα, που περιείχε χρήματα, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.  

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος
Συνελήφθη, στις (12.5.2018) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Σπάρτης, 54χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε όχημα, το οποίο όπως προέκυψε είχε αφαιρεθεί από αλλοδαπή, την 12.4.2018 το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, μία (1) περίπτωση κλοπής σε όχημα ημεδαπού, που είχε γίνει την 10.4.2018, στη Σκάλα Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 22 και 34 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή.