Μπακογιάννη και Αντώναρος καταδικάζουν τον Καμπόσο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μπακογιάννη και Αντώναρος καταδικάζουν τον Καμπόσο

Μάιος 21, 2018 - 20:37

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Σαφή καταδίκη της βίας ζήτησε η τομεάρχης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Βρε καλώς τους" με τον Αντώνη Φουρλή και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, με αφορμή την επίθεση στο Γιάννη Μπουτάρη.

Σχετικά με την τοποθέτηση του δημάρχου Άργους-Μυκηνών ο οποίος αρχικά μέσω facebook επικρότησε τον ξυλοδαρμό του δημάρχου για να αποδώσει στη συνέχεια την ανάρτηση σε συνεργάτη του, η κ. Μπακογιάννη ανέφερε ότι δεν γνωρίζει αν έχει υπάρξει επίσημη καταδίκη από το κόμμα της, όμως θα υπάρξει και όπως είπε χαρακτηριστικά: "μπορείτε να καταγράψετε τη δική μου καταδίκη".  Περισσότερα http://www.news247.gr/politiki/mpakogianni-katadiki-tis-vias-choris-nai-...

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ

Θελω να ελπίζω ότι η Νεα Δημοκρατία και ο Πρόεδρος της θα αποσύρουν στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την υποστήριξή τους προς τον σημερινό δήμαρχο. Τέτοια τοποθέτηση μέχρι στιγμής δεν έχω δεί. Την ίδια στάση πρέπει να κρατήσουν και όλα τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ στο νομό Αργολίδας. Ναι μεν αλλά ούτε επιτρέπονται ούτε συγχωρούνται.

Η δικαιολογία ότι η ανάρτηση έγινε δήθεν από συνεργάτη του δημάρχου είναι ανόητη και δείχνει έλλειψη πολιτικής ευθιξίας. Αν έγινε έτσι η όχι, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλλα και στην πολιτική την ευθύνη έχει και πρέπει να αναλαμβάνει το πολιτικό πρόσωπο κι όχι κάποιος...ανώνυμος συνεργάτης. Ολα τα άλλα είναι πολιτική ανανδρία.

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2130167823927905&id=100008...