Λειτουργία Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Δήμο Ναυπλίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Λειτουργία Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Δήμο Ναυπλίου

Σεπτέμβριος 26, 2012 - 16:27

Η Ακαδημία των Πολιτών (αστική μη κερδοσκοπική εταιρία-ISO 90001) μετά την επιτυχημένη διοργάνωση Ανοιχτών Λαϊκών Πανεπιστημίων σε Μυτιλήνη, Τρίκαλα, Βόλο, Λάρισα και άλλες 30 πόλεις στην Ελλάδα προκηρύσσει τη λειτουργία του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Δήμο Ναυπλίου.
Τα μαθήματα θα έχουν τη μορφή τρίωρων εβδομαδιαίων διαλέξεων και θα πραγματοποιούνται στο ¨Βουλευτικό¨ Κεντρική πλατεία Ναυπλίου.
Η έναρξη είναι προγραμματισμένη για το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου του 2012. Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων θα ξεκινήσει με τη θεματική ενότητα «Ψυχολογία και Κοινωνιολογία του Τουρισμού».
Καθηγητές από όλα τα ελληνικά ΑΕΙ, θα αναπτύξουν ψυχολογικά και κοινωνικά θέματα, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσουν ομάδες αυτογνωσίας, συμβουλευτικής, ψυχοδράματος, ειδικής αγωγής, μάθησης μέσω περιπέτειας και οικογενειακής θεραπείας.
Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθεί ανοικτή - ενημερωτική διάλεξη από τον Δρ. Τσάκαλο Μιχάλη, Αντιπρόεδρο της Ακαδημίας των Πολιτών. Η θεματική που πρόκειται να αναπτύξει αφορά στην «Εισαγωγή στη Τουριστική Ψυχολογία». Ώρα διάλεξης: 18:00-21:00 , 28 Σεπτεμβρίου, αίθουσα διάλεξης : ¨Βουλευτικό¨ στη κεντρική πλατεία Ναυπλίου.
Για την εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να φέρουν μαζί τους  στον χώρο εγγραφής μία φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας, μία μικρή φωτογραφία για τη σπουδαστική τους ταυτότητα και 80 ευρώ για την ετήσια συνδρομή τους, η οποία ανέρχεται στα 40 ευρώ για ενδιαφερόμενους που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, όπως άνεργοι, ΑμεΑ, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνοι αλλά και φοιτητές.
Εγγραφές πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη 10:00-12:00μ.μ. στην Περιφερειακή ενότητα Αργολίδας. Κτίριο Β ισόγειο. Στην πρώην αίθουσα νομαρχιακού συμβουλίου, από την υπεύθυνη συντονίστρια κ. Αχριάνη Αναστασία (6972088768/2752360324)
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site: http://civilacademy.ucoz.org