Πριν 6 περίπου χρόνια ένα παιδί 13 χρόνων…

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πριν 6 περίπου χρόνια ένα παιδί 13 χρόνων…

Μάιος 22, 2018 - 09:39
 Πριν 6 περίπου χρόνια ένα παιδί 13 χρόνων άκουσε από τους γονείς του για το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας. Το παιδί αυτό μόλις έμαθε πως υπήρχαν εισαγωγικές εξετάσεις δυσαρεστήθηκε και δεν ήθελε να πάει. Εν τέλει έδωσε εξετάσεις και πέρασε 9ος.
Το παιδί επιχείρησε 2 φορές να φύγει από το σχολείο και να φοιτήσει σε Γενικό Γυμνάσιο και Λύκειο αντίστοιχα εξαιτίας του πιεστικού ωραρίου του Μουσικού Σχολείου.Και τις δύο φορές επέστρεψε πίσω στο Μουσικό.Εκεί που ένιωθε την » οικογένεια » και το «πιεστικό » ωράριο δεν επηρέαζε το παιδί αυτό γιατί βρισκόταν εκεί που πραγματικά του άρεσε.
Το παιδί της παραπάνω ιστορίας ονομάζεται Γιώργος Σάββας και 6 χρόνια μετά ευχαριστεί τους γονείς του που τον ώθησαν να φοιτήσει στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας και καταλαβαίνει τώρα πόσο μεγάλο λάθος θα ήταν για αυτόν να φοιτήσει σε ενα Γενικό Σχολείο (* χωρίς διάθεση υποτίμησης των Γενικών Σχολείων)
Γιώργος Σάββας
Απόφοιτος Μουσικού Σχολείου Αργολίδας
Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος είναι ένας από τους αριστούχους μαθητές , σημαιοφόρος του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας και κάθε χρόνο τιμάται με το χρηματικό βραβείο »Κωνσταντίνος Τσιριγώτης»
Επίσης ο Γιώργος συμμετείχε το 2015 στον 7ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του Μορφωτικού Συλλόγου Πετρούπολης και το πήρε το 1ο βραβείο .