Συνάντηση Χειβιδόπουλου- ΚΤΕΛ για την μεταφορά των μαθητών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνάντηση Χειβιδόπουλου- ΚΤΕΛ για την μεταφορά των μαθητών

Σεπτέμβριος 26, 2012 - 16:45

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Με πολυμελή αντιπροσωπεία των μετόχων της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α.Ε. συναντήθηκε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Χειβιδόπουλος παρόντος και του θεματικού αντιπεριφερειάρχη κ. Πουλά.
Στην συνάντηση οι μέτοχοι της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α.Ε εξέθεσαν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την ανάληψη της υποχρέωσης για την μεταφορά των μαθητών, δεδομένου ότι το ποσό της σύμβασης μετά τις επανειλημμένες μειώσεις που έχει επιβάλλει το Υπουργείο Οικονομικών κρίνεται ασύμφορο και απειλεί την βιωσιμότητά τους. Ζήτησαν την παρέμβαση του αντιπεριφερειάρχη στα κέντρα λήψης των αποφάσεων και επιφυλάχθηκαν ότι εάν δεν δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν θα προβούν σε κινητοποιήσεις με αποτέλεσμα την διακοπή της ομαλής μεταφοράς των μαθητών.
Ο αντιπεριφερειάρχης που γνώριζε το πρόβλημα από προηγούμενες ανεπίσημες συναντήσεις τους, αφού αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων τους, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις ενέργειες που έχει ήδη κάνει η Περιφέρεια και ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης προσωπικά και ζήτησε από τους λεωφορειούχους να δώσουν μια μικρή πίστωση χρόνου πριν κλιμακώσουν τον αγώνα τους εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα υπάρχουν νεότερα από την συνεννόηση με το Υπουργείο τις προσεχείς μέρες.