Αγγελική Λούμη - Γιαννικοπούλου: Η Προσπάθειά σας μας δίδαξε πολλά

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αγγελική Λούμη - Γιαννικοπούλου: Η Προσπάθειά σας μας δίδαξε πολλά

Ιούνιος 06, 2018 - 15:20

Πριν ένα χρόνο κάποιος μου είπε πως μας περιμένει δύσκολη χρονιά.

Και όταν λέω ''μας'', εννοώ όλη την οικογένεια.

Θεώρησα πως τα λόγια του έκρυβαν μία υπερβολή. Τώρα καταλαβαίνω πόσο δίκιο είχε.

Μια ημέρα πριν από τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, βλέπω εσένα Χρήστο μου και τους συμμαθητές σου στα μάτια και διακρίνω την αγωνία και το άγχος για το πώς θα γράψετε.

Νιώθω την ανάγκη να σας πω τόσα πολλά, τώρα που αυτή την διαδικασία δεν την ζω σαν υποψήφια αλλά σαν γονιός υποψηφίου.

Θέλω να ξέρετε πως σας θαυμάζω. Σας θαυμάζω γιατί φτάσατε εδώ, μία ανάσα πριν, χωρίς να τα παρατήσετε. Σας θαυμάζω για τις ατελείωτες ώρες διαβάσματος.

Σας θαυμάζω για το πείσμα σας, που παρόλα τα απίστευτα ξεσπάσματα άγχους που σας έριχναν την ψυχολογία, μετά από λίγο ξανασηκώνατε το κεφάλι και συνεχίζατε το διάβασμα, θυσιάζοντας βόλτες και ξεγνοιασιά.

Μας διδάξατε την ψυχραιμία που δείχνατε όταν βλέπατε στα μάτια μας την αγωνία, για το τι σκέφτεστε και το πως αισθάνεστε.

Σας θαυμάζω γιατί θέτετε υψηλούς στόχους και είμαι περήφανη για εσάς.

Είμαι περήφανη γιατί κατανοήσατε από την πρώτη στιγμή τις θυσίες των γονιών σας, οι οποίοι προσπαθήσαμε να σας εξασφαλίσουμε την μέγιστη βοήθεια, ώστε να φτάσετε στο επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα.

Κατά την διάρκεια της χρονιάς δεν έλειψαν τα  συναισθηματικά σκαμπανεβάσματά σας, τα οποία υπομείναμε ήρεμα γιατί κατανοούσαμε τι υπάρχει μέσα στο μυαλό σας.

Όλα αυτά τώρα έφτασαν στο τέλος τους. Ήρθε η ώρα να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Και ό,τι γίνει. Είμαστε ευχαριστημένοι μόνο και μόνο που είδαμε όλη αυτή την προσπάθεια. Επιλέξατε τον δύσκολο δρόμο και σας αξίζουν συγχαρητήρια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους καθηγητές του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου που υπήρξαν αληθινοί δάσκαλοι αυτά τα τελευταία τρία χρόνια στα παιδιά μας, την πρώην διευθύντρια κ. Χαρά Βάθη και τον νυν διευθυντή κ. Μάρα Παναγιώτη οι οποίοι στάθηκαν δίπλα στα παιδιά σαν φίλοι και σύμβουλοι, την Αργυρούλα και τον Νίκο για την διατροφή των παιδιών μας αλλά και για τις συμβουλές τους.

Ευχαριστώ τους φροντιστές του παιδιού μου για την εκπαιδευτική και ψυχολογική υποστήριξη στο δύσκολο αυτό ''ταξίδι'' που επέλεξε.

Παιδιά, σας εύχομαι να είστε γερά, ευλογημένα και τυχερά. Να πετύχετε τους στόχους σας και να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Εμείς οι γονείς είμαστε δίπλα σας.

Πάντα θα είμαστε.

Η προσπάθειά σας μας έδειξε πολλά !!!

Η προσπάθειά σας μας δίδαξε πολλά!!!

Μόνο ένα μεγάλο μπράβο σας αξίζει!!!

Σας εύχομαι να ανοίξετε τα φτερά σας και να ακολουθήσετε τους δρόμους που έχετε επιλέξει.

Καλή σας επιτυχία!!!!!!!!!!

Αγγελική Λούμη - Γιαννικοπούλου

Μαμά του ΧΡΗΣΤΟΥ

Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας