Ημερίδα του ΚΑΠΕ για την ενεργειακή απόδοση στο Ναύπλιο (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ημερίδα του ΚΑΠΕ για την ενεργειακή απόδοση στο Ναύπλιο (φωτο&βίντεο)

Ιούνιος 07, 2018 - 23:33

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΤΕΕ, μηχανικών, προσωπικού του Δήμου Ναυπλιέων και του ΔΟΠΠΑΤ, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα την υποστήριξη των Δήμων για την εφαρμογή πολιτικών ενεργειακής απόδοσης, την Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018, στο  Βουλευτικό-Πλατεία Συντάγματος, στο Ναύπλιο. Η εκδήλωση εντάχθηκε και στην πανευρωπαϊκή καμπάνια «Η Ευρώπη στην περιοχή μου – Europe in My Region 2018”, που πραγματοποιείται την τρέχουσα περίοδο σε χώρες της Ευρώπης, με στόχο να ανακαλύψουν και να ενημερωθούν διεξοδικότερα οι πολίτες για τα συγχρηματοδοτούμενα Ευρωπαϊκά Προγράμματα που υλοποιούνται στην περιοχή τους.

Κατά τη διάρκειά της, ο Γενικός Διευθυντής του ΚΑΠΕ κ. Βασίλης Κίλιας επεσήμανε το ρόλο που διαδραματίζει η τοπική αυτοδιοίκηση στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί για τη βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε εθνικό επίπεδο για το 2030, ενώ  στελέχη του ΚΑΠΕ, παρουσίασαν το ευρωπαϊκό έργο PUBLENEF, που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Ορίζοντας 2020», στο πλαίσιο του οποίου έγινε η διοργάνωση.

Ακολούθησε παρουσίαση του έργου EMPOWERING, που έχει σκοπό την ενδυνάμωση των Δημοτικών Αρχών για την ανάπτυξη ολοκληρωμένων στρατηγικών βιώσιμης ενέργειας, καθώς και έργων ΕΣΠΑ που έχει υλοποιήσει και υλοποιεί το ΚΑΠΕ σε Δήμους. Επίσης, παρουσιάστηκε το Πρόγραμμα Οδοφωτισμού του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων, που υλοποιείται σε συνεργασία με το ΚΑΠΕ, αλλά και σχετικές πρωτοβουλίες που αναμένονται στο άμεσο μέλλον.
Οι παρουσιάσεις της εκδήλωσης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του έργου www.publenef-project.eu

Βίντεο συνέντευξη στα ΜΜΕ του Γενικού Διευθυντή του ΚΑΠΕ, Βασίλη Κίλια  https://youtu.be/-gXhlnP5108

Βίντεο ομιλία του Γενικού Διευθυντή του ΚΑΠΕ, Βασίλη Κίλια https://youtu.be/NEBNclLGztM

Βίντεο συνέντευξη στα ΜΜΕ της Υπεύθυνης του Τμήματος Διάδοσης Εφαρμογών ΑΠΕ και ΕΞΕ, Βασιλικής Παπαδοπούλου https://youtu.be/yUkg4qGNRss

Βίντεο ομιλία της Υπεύθυνης του Τμήματος Διάδοσης Εφαρμογών ΑΠΕ και ΕΞΕ, Βασιλικής Παπαδοπούλου https://youtu.be/E44Stx5iOt4

(φωτογραφίες βίντεο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

 

ArgolidaPortal.gr Βασίλης Κίλιας Ημερίδα του ΚΑΠΕ στο Ναύπλιο

ArgolidaPortal.gr Βασιλική Παπαδοπούλου Ημερίδα του ΚΑΠΕ στο Ναύπλιο

ArgolidaPortal.gr Βασίλης Κίλιας Ημερίδα του ΚΑΠΕ στο Ναύπλιο

ArgolidaPortal.gr Βασιλική Παπαδοπούλου Ημερίδα του ΚΑΠΕ στο Ναύπλιο