Ναύπλιο - Ξεκίνησε το 2ο επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών ποδοσφαίρου (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ναύπλιο - Ξεκίνησε το 2ο επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών ποδοσφαίρου (φωτο&βίντεο)

Ιούνιος 09, 2018 - 17:09

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ξεκίνησε σήμερα το 2ο επιμορφωτικό σεμινάριο για προπονητές ποδοσφαίρου, που πραγματοποιείται στο Ναύπλιο 9-10 Ιουνίου 2018, στον πολυχώρο "Φουγάρο", από τον Σύνδεσμο Προπονητών Αργολίδας ''ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ''.

Το σεμινάριο άνοιξε με την ομιλία του προέδρου του συνδέσμου προπονητών Αργολίδας Νίκου Μητροσύλη, που είπε: '' Είμαστε υποχρεωμένοι να ψάχνουμε συνεχώς το καινούργιο... προπονητής οποίος  θεώρησε ότι είναι πλήρης σε γνώσεις έχει κλείσει την πόρτα της προόδου για πάντα ... το ποδόσφαιρο χρειάζεται ανήσυχα μυαλά...'' https://youtu.be/CB77gpZlkoo

Χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, που ανέφερε: '' Εμείς είμαστε έτοιμοι να υλοποιήσουμε ένα πρόγραμμα τριών εκατομμυρίων ευρώ βοηθώντας να γίνουν οι εγκαταστάσεις καλύτερες ...''  https://youtu.be/8nsr79k2yR4.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, είπε: '' Οι προπονητές είναι το Άλφα και το Ωμέγα στο ποδόσφαιρο...Για να κάνουμε ανάπτυξη του ποδοσφαίρου πρέπει να υπάρχει το τρίπτυχο προπονητές,γήπεδα, ακαδημίες...1,5 εκατ.ευρώ για το Ενωσιακό γήπεδο, άμεσα θα ανακοινώσουμε το χώρο...''  https://youtu.be/mb0up_pQLOA

Πρώτος ομιλητής του σεμιναρίου ο προπονητής της Καλαμάτας , Γιάννης Χριστόπουλος. (φωτογραφίες βίντεο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο στιγμιότυπα από το σεμινάριο https://youtu.be/743hsXvMx7s