Ο Γιώργος Αντωνόπουλος προπονητής του Παναργειακού

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος προπονητής του Παναργειακού

Ιούνιος 10, 2018 - 17:57

Ο νέος προπονητής του Παναργειακού θα είναι o Γιώργος Αντωνόπουλος , ο οποίος θα ανακοινωθεί αύριο Δευτέρα 11/6 και ώρα 18:00 σε συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Α.Κ. Άργους, όπου θα παρουσιαστεί το νέο Δ.Σ. του συλλόγου και θα γίνει μια πρώτη ενημέρωση για τον προγραμματισμό της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Ο Αντωνόπουλος μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στον Παναρκαδικό.

Το «ευχαριστώ» του Αστέρα στον Γιώργο Αντωνόπουλο

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Παναρκαδικού με την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης με ανακοίνωσή της να λέει το δικό της ευχαριστώ στον Έλληνα τεχνικό ο οποίος άνηκε στο προπονητικό τιμ της αρκαδικής ομάδας.

Αναλυτικά
"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλει να ευχαριστήσει τον προπονητή Γιώργο Αντωνόπουλο, ο οποίος ήταν μέλος του τιμ της ομάδας μας και μετέπειτα του Παναρκαδικού για την προσφορά του τόσο στον ΑΣΤΕΡΑ όσο και στο αρκαδικό ποδόσφαιρο".

Το δικό του ξεχωριστό ευχαριστώ έδωσε ο Γιώργος Αντωνόπουλος σε Αστέρα Τρίπολης και Παναρκαδικό

Αναλυτικά

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα απο την καρδιά μου τους δυο ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης κ.κ. Μπάκο και Καυμενάκη, τον κ. Δημήτρη Μποροβήλο, τη διοίκηση του συλλόγου καθώς και όλους του εργαζομένους της ΠΑΕ.

Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που τόσο ως ποδοσφαιριστη το 2003 όσο και ως προπονητή το 2014 με βοήθησαν στα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα. Μου δόθηκε η ευκαιρία να διδαχθω από αξιόλογους προπονητές που δούλεψαν στο σύλλογο.

Νιώθω τυχερός που υπήρξα βοηθός ενός εξαιρετικού προπονητή και σπουδαίου ανθρώπου του κ. Στάικου Βεργέτη.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ιστορικού σωματείου του Παναρκαδικού που για τρεις συνεχόμενες χρονιές με «αγκάλιασε» και μου εμπιστεύτηκε τη θέση του προπονητή.

Εγώ και οι συνεργάτες μου δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας του.

Συνεργάστηκα με ποδοσφαιριστές που με το ήθος τους,την εργατικότητα,την αυταπάρνηση και την αγωνιστική τους συμπεριφορά πέτυχαν σπουδαία πράγματα κ νιώθω πραγματικά περήφανος γι'αυτους.

Σταθήκανε με θάρρος μπροστά στις δυσκολίες και το ευχαριστώ για εκείνους είναι λίγο.

Τέλος θα ήθελα εγώ κ η οικογένεια μου να ευχαριστήσουμε τη πόλη της Τρίπολης που μας φιλοξένησε με σεβασμό κ αγάπη όλα αυτά τα χρονια.

Με εκτίμηση Γιώργος Αντωνοπουλος