Ερώτηση σχετικά με τη συμπεριφορά αντιπεριφερειάρχη θέτει ο Πατσαρίνος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ερώτηση σχετικά με τη συμπεριφορά αντιπεριφερειάρχη θέτει ο Πατσαρίνος

Ιούνιος 15, 2018 - 20:55

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Eρώτηση του κ. Νίκου Πατσαρίνου, επικεφαλής της "Πελοπόννησος Πρώτα", μείζων αντιπολίτευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, με θέμα «Σχετικά με τη συμπεριφορά αντιπεριφερειάρχη στον 1ο Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης»:

Με την 110079/1-6-2018 απόφαση Δασάρχη Τρίπολης κηρύχτηκε έκπτωτο το Διοικητικό Συμβούλιο του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου της πόλης.

Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτό αφορούν στην παραβίαση κατ’ εξακολούθηση, κατά τη διάρκεια της θητείας του συγκεκριμένου Δ.Σ., του καταστατικού του Κυνηγετικού Συλλόγου, με ενέργειες οι οποίες έχουν να κάνουν με τον απολογισμό του για το έτος 2016 και τον προϋπολογισμό του 2017, την έκδοση κυνηγετικών αδειών, έξοδα χωρίς παραστατικά, διάφορες χρεώσεις, άρνηση του προέδρου του Δ.Σ. για οικονομικό έλεγχο και έλλειψη συνεργασίας του Συλλόγου με το Δασαρχείο.
Πρόεδρος αυτού του Συλλόγου εδώ και αρκετά χρόνια ήταν ο σημερινός θεματικός αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για θέματα πολιτικής προστασίας, οικοσυστημάτων και αειφορίας, νέας γενιάς και αθλητισμού.
Στο πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης, της απήχησης του κύρους και του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην κοινωνία, των κανόνων δεοντολογίας και των προτύπων που απαιτούν οι δημότες από τους αιρετούς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα μας, ρωτάμε:
Ισχύουν τα όσα προαναφέραμε όσον αφορά το στέλεχος της Περιφερειακής σας Αρχής;
Ποια η θέση σας γι’ αυτά τα γεγονότα και τι προτίθεστε να κάνετε;

Για την παράταξη
«Πελοπόννησος Πρώτα»
Ο επικεφαλής
Πατσαρίνος Νίκος