ΝΔ για Καμμένο: Να λήξει η φαρσοκωμωδία - Θα καταψηφίσουμε τη συμφωνία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

ΝΔ για Καμμένο: Να λήξει η φαρσοκωμωδία - Θα καταψηφίσουμε τη συμφωνία

Ιούνιος 20, 2018 - 21:17

φωτογραφία eurokinissi

Για «πολιτικό αυτοεξευτελισμό» κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της, απαντώντας στις αιτιάσεις του Πάνου Καμμένου, υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ, ο οποίος νωρίτερα είχε μιλήσει για προσπάθεια εξαγοράς και υφαρπαγής βουλευτών του κόμματός του από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ΝΔ βρίσκεται πίσω από τους προπηλακισμούς των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων:

«Δεν υπάρχουν πια λέξεις για να περιγράψει κανείς τον κ. Καμμένο. Η δήλωσή του ότι η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να επικυρωθεί από 180 βουλευτές, αλλά ότι εκείνος θα την καταψηφίσει, θα μείνει στην ιστορία ως η επιτομή του πολιτικού αυτοεξευτελισμού.
 
Η Νέα Δημοκρατία εξυπακούεται ότι δεν θα επικυρώσει τη συμφωνία, όποια πλειοψηφία κι αν επιλέξουν οι κ. Τσίπρας και Καμμένος. Μαζί την υπέγραψαν και φέρουν ακέραιη την ευθύνη για τα τετελεσμένα που ήδη δημιουργεί σε βάρος της Ελλάδας. 
 
Κατά τα λοιπά, είναι αναγκαίο για τον τόπο αυτή η κυβερνητική φαρσοκωμωδία που παρακολουθούμε να λήξει το συντομότερο δυνατό».