Συνάντηση Αγγελάκα με Χειβιδόπουλο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνάντηση Αγγελάκα με Χειβιδόπουλο

Οκτώβριος 02, 2012 - 15:30

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Συνάντηση με το νέο Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου–Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου είχε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χειβιδόπουλος.
Στην συνάντηση δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην διαρκή και καλή συνεργασία που πρέπει να κυριαρχεί στις σχέσεις των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, ως προαπαιτούμενο για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πολίτη αλλά και του δημοσίου συμφέροντος. Συζητήθηκαν κάποια επιμέρους θέματα συναρμοδιότητας των υπηρεσιών και υπήρξε δέσμευση για την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ τους.
Επίσης ο αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον νέο Γενικό για την εξέλιξη των έργων που πραγματοποιούνται αυτή την στιγμή στην Αργολίδα, είτε αυτά χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, είτε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), είτε από το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας και έγινε μία σύντομη αναφορά για την κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στην Αργολική οικονομία στους τομείς της ενέργειας, του τουρισμού και της αγροτικής παραγωγής.
Τέλος ο αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον κ. Αγγελάκα για τα νέα του καθήκοντα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία μέσα σε μια δύσκολή περίοδο για την δημόσια διοίκηση.