ΕΠΣ Αργολίδας: Με μεγάλη επιτυχία τελείωσε το πρώτο τουρνουά «Κωνσταντίνος Αντωνιάδης» (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

ΕΠΣ Αργολίδας: Με μεγάλη επιτυχία τελείωσε το πρώτο τουρνουά «Κωνσταντίνος Αντωνιάδης» (φωτο&βίντεο)

Ιούνιος 24, 2018 - 17:33

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο τουρνουά υποδομών  ποδοσφαίρου αφιερωμένο στην μνήμη του πρώην Προέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας Κωνσταντίνου Αντωνιάδη  που πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα του Δήμου Ναυπλιέων και στα ιδιωτικά κλάμπ της περιοχής.

Πρόκειται για το  μεγαλύτερο καλοκαιρινό τουρνουά  στην Ελλάδα σε επίπεδο ακαδημιών, καθώς περισσότεροι  από 1.000 νεαροί ποδοσφαιριστές συμμετείχαν το τριήμερο από 22  έως 24 Ιουνίου. Πραγματοποιήθηκαν 120 αγώνες στα γήπεδα του Δήμου Ναυπλιέων και στα ιδιωτικά κλάμπ  της περιοχής.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Πέτρο Τατούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ.Χειβιδόπουλο Αναστάσιο για την οικονομική στήριξη του τουρνουά υποδομών ‘’Κωνσταντίνος Αντωνιάδης’’, τον  Δήμαρχο Ναυπλιέων κ.Κωστούρο Δημήτριο και την Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ κυρία Αναστασίου Κωνσταντίνα, τον Πρόεδρο του Δ.Δ Δρεπάνου κ.Κοτίτσα Αθανάσιο καθώς και τον διοργανωτή του τουρνουά κ.Μητρογιάννη Δημήτριο .Επίσης να ευχαριστήσουμε  όλους τους συντελεστές που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του τουρνουά, τον ενωσιακό μας προπονητή Νεφρό Κωνσταντίνο, τους διαιτητές, την γραμματειακή υποστήριξη, τους ιατρούς αγώνων, το ΕΚΑΒ, τους παρατηρητές και το προσωπικό των γηπέδων.

Αποτελούν δικαίωση για τις προσπάθειες του Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Αργολίδας οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη << Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει βγάλει ήδη σημαντικά κονδύλια για την κατασκευή νέων αθλητικών χώρων στην Αργολίδα και μεταξύ αυτών 1,4 εκ. ευρώ για το ενωσιακό γήπεδο και του χρόνου  όλοι οι αθλητικοί χώροι της Αργολίδας θα έχουν δεχτεί την παρέμβαση μας. Θεωρώ πώς η επένδυση στον αθλητισμό είναι η καλύτερη επένδυση, που μπορεί να δημιουργήσει τις καλύτερες συνθήκες και τις καλύτερες προοπτικές για όλους τους νέους πολίτες και τις νέες γενιές>>, όσο και το συναίσθημα που μας δημιουργήθηκε από το χαμόγελο και την ικανοποίηση στα πρόσωπα των μικρών αθλητών .Ε.Π.Σ.Αργολίδας

Βίντεο https://youtu.be/Bnw-oQRNx6o

ArgolidaPortal.gr ΕΠΣ Αργολίδας Πρώτο Τουρνουά Κωνσταντίνος Αντωνιάδης