Ζυγούρα και Στρατάκη στο Danaon Cup

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ζυγούρα και Στρατάκη στο Danaon Cup

Ιούνιος 30, 2018 - 08:59

Οι αθλήτριες του ΠΑΟΚ στην μεγάλη γιορτή του αθλήματος

Παρούσες στο Danaon Cup, το οποίο θα διεξαχθεί για 6η συνεχόμενη χρονιά στην Αργολίδα το διάστημα 2-7 Ιουλίου, θα είναι δύο από τις κορυφαίες αθλήτριες των τελευταίων ετών στην Α1 Γυναικών η Αγνή Ζυγούρα και η Νάνσυ Στρατάκη.

Η διεθνής πλέι μέικερ Αγνή Ζυγούρα που ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες από τον ΠΑΟΚ, κατέκτησε πέρσι το νταμπλ με την Νέα Ιωνία, ενώ αυτό το διάστημα βρίσκεται με την Εθνική Γυναικών στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα.

Η έμπειρη περιφερειακή Νάνσυ Στρατάκη αγωνίζεται από το 2015 στον ΠΑΟΚ -με διάλλειμα ενός έτους- ενώ στο παρελθόν υπήρξε βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας.

Οι δύο αθλήτριες θα βρίσκονται στο μεγαλύτερο καλοκαιρινό αθλητικό γεγονός της Αργολίδας το Danaon Cup, το οποίο θα διεξαχθεί με 52 ομάδες.

Πρόκειται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α’, Παγκορασίδων Α’ και τα τουρνουά Παίδων και Εφήβων.

Αγνή Ζυγούρα και Νάνσυ Στρατάκη θα συμμετέχουν στην πρωτοποριακή εκδήλωση «Show me the way», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Ιουλίου στον πολυχώρο Fougaro στο Ναύπλιο.

Η Αγνή Ζυγούρα δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα τιμητική η πρόταση να παρευρεθώ στο Danaon Cup, ένα Ελληνικό τουρνουά, που πλέον είναι και διεθνώς αναγνωρισμένο! Χαίρομαι που θα μου δοθεί η ευκαιρία να έρθω σε επαφή με νεαρούς αθλητές και αθλήτριες που αγαπούν το χάντμπολ και διψούν για το παιχνίδι στο τουρνουά. Ραντεβού την Πέμπτη 5 Ιουλίου στην πρότυπη εκδήλωση Show me the way».

 

Η Νάνσυ Στρατάκη επεσήμανε «Για το Danaon Cup έχω ακούσει τα καλύτερα, από την πρώτη κιόλας χρονιά που διεξάγεται. Η χαρά μου που θα παρευρεθώ ανάμεσα σε ενθουσιώδεις μικρούς χαντμπολίστες, φίλους και φίλες που αγαπούν το άθλημα, καθώς και σε σπουδαίους αθλητές, είναι απεριόριστη! Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους διοργανωτές που μου δίνουν αυτήν την δυνατότητα».