1η Ποδηλατάδα Χαράς στο Άργος από τον αθλητικό σύλλογο ΑΓΕΥΣ (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

1η Ποδηλατάδα Χαράς στο Άργος από τον αθλητικό σύλλογο ΑΓΕΥΣ (φωτο&βίντεο)

Ιούλιος 04, 2018 - 16:07

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Μια πρωτότυπη καμπάνια για την επιστροφή του ποδηλάτου στη σύγχρονη κοινωνία ως  μέσον μεταφοράς και όχι μόνο, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1/7/2018 στα πλαίσια της 1ης Ποδηλατάδας Χαράς, από τον αθλητικό σύλλογο ΑΓΕΥΣ Αργολίδας με την υποστήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών αγκάλιασαν αυτήν τη προσπάθεια ώστε το ποδήλατο να μπει στην καθημερινότητα των πολιτών καθώς είναι ένας τρόπος άθλησης και παράλληλα ένας πολύ φιλικός τρόπος μετακίνησης για το περιβάλλον.

Εντυπωσιακή η λήξη για το "ΠοδηλατοΔρώ", την πρώτη Ποδηλατάδας Χαράς του ΑΣ ΑΓΕΥΣ με την υποστήριξη του ΝΠΔΔ κοινωνική μέριμνα & αθλητισμός, μιας δράσης που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός και να αναδείξει την αξία μιας επιστροφής του ποδηλάτου, ως μέσου μεταφοράς για όλους. Οι χαρούμενοι ποδηλάτες έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά,  ενώ τους προσφέρθηκαν νερά, φρούτα, παγωτά, αναμνηστικά και κληρώθηκαν πολλά δώρα, μεταξύ άλλων ένα ποδήλατο.  Εντύπωση δημιούργησε ο χώρος όπως διακοσμήθηκε ειδικά για την περίσταση και είχε ως σημείο αναφοράς, τι άλλο (;) το ποδήλατο !

Για την πρώτη ποδηλατάδα μας μίλησαν ο πρόεδρος της κοινωνικής μέριμνας και αθλητισμού Βαγγέλης Τζαβέλλας, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Σκούφης και η εκπρόσωπος του αθλητικού συλλόγου ΑΓΕΥΣ Αναστασία Σοφού,δείτε το βίντεο https://youtu.be/wH_7NxogcBs

(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

 

ArgolidaPortal.gr Άργος 1η Ποδηλατάδα Χαράς απο τον αθλητικό σύλλογο ΑΓΕΥΣ Αργολίδας