Ο Χειβιδόπουλος βράβευσε τον Δρ Μουσταφά Χασάν, Πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Χειβιδόπουλος βράβευσε τον Δρ Μουσταφά Χασάν, Πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ (φωτο&βίντεο)

Ιούλιος 06, 2018 - 12:33

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ναύπλιο - Danaon Cup ,Show me the way  στο Φουγάρο

Παρών στην εκδήλωση ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης International Handball Federation - IHF Dr. Hassan Mustafa,ο οποίος βρίσκεται στην Αργολίδα και παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις του μεγαλύτερου διεθνούς τουρνουά χειροσφαίρισης της Ελλάδας.

Τον Dr. Hassan Mustafa βράβευσαν ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Danaon Cup Τάσος Χειβιδόπουλος και ο πρόεδρος του Διομήδη  Νίκος Βλαχοσπύρος.

Παρόντες στην εκδήλωση ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο πρόεδρος  της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας Κώστας Γκαντής, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Φάνης Στεφανόπουλος και Γιάννης Σαρρής.
Η πολύ πετυχημένη η πρότυπη εκδήλωση του Danaon Cup  που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των μικρών αθλητών και αθλητριών, καθώς αναγνωρισμένοι αθλητές, αθλήτριες και προπονητές Γιώργος Ζαραβίνας, Δημήτρης Τζηράς , Γιώργος Μαστορογιάννης , Φραγκούλα Παπανικολάου , Αγνή Ζυγούρα  και Νάνσυ Στρατάκη βρέθηκαν μαζί τους για να συζητήσουν για το αγαπημένο μας άθλημα.

Στον χώρο του Φουγάρου και περίπτερο του Συλλόγου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών (Όραμα Ελπίδας), για δειγματοληψία όσων ΕΝΗΛΙΚΩΝ επιθυμούσαν να γίνουν εθελοντές δότες.
Την εκδήλωση πλαισίωσε με μουσική και τραγούδι ο Simos Gatsis μαζί με την μπάντα του, χαρίζοντάς μας μια άκρως διασκεδαστική βραδιά. (φωτογραφίες βίντεο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο  https://youtu.be/kBwT6zZzcsQ

 

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο - Εκδήλωση Danaon Cup - Show me the way στο Φουγάρο