Συγχαρητήρια Ανδριανού στους μαθητές που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό της Ολυμπιάδας εκπαιδευτικής ρομποτικής

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συγχαρητήρια Ανδριανού στους μαθητές που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό της Ολυμπιάδας εκπαιδευτικής ρομποτικής

Ιούλιος 06, 2018 - 13:11

φωτογραφία eurokinissi

Συγχαρητήρια επιστολή Ανδριανού στους μαθητές του Γενικού Λυκείου Ερμιόνης και του φροντιστηρίου ‘‘ΘΕΤΙΚΟ’’ που διακρίθηκαν στον προκριματικό διαγωνισμό της Ολυμπιάδας εκπαιδευτικής ρομποτικής 2018.

Ο Βουλευτής Αργολίδας και αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στους μαθητές και τις μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Ερμιόνης και του φροντιστηρίου ‘‘ΘΕΤΙΚΟ’’ που διακρίθηκαν στον προκριματικό διαγωνισμό της Ολυμπιάδας εκπαιδευτικής ρομποτικής 2018.

Στην επιστολή του ο κ. Ανδριανός επισημαίνει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα των μαθητών του Γενικού Λυκείου Ερμιόνης και του φροντιστηρίου ‘‘ΘΕΤΙΚΟ’’  – στη Σωτηρία Βόντα, την Κωνσταντίνα Κρητικού, τον Νίκο Κωνσταντίνου, τον Λάζαρο Κρητικό, καθώς και τους προπονητές Γιώργο Αλεξάκο και Βασίλη Δημαράκη – για την κατάκτηση της 2ης θέσης  στον προκριματικό διαγωνισμό ρομποτικής που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Γαλατσίου.

Η επιτυχία αυτή αντανακλά τη δημιουργικότητα, τις ικανότητες και τη σημαντική δουλειά σας για την αξιοποίηση της τεχνολογίας που μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις σε πολλά επίπεδα, καθώς επίσης και τη στήριξη των καθηγητών σας.

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια με υγεία και νέες διακρίσεις στις σπουδές σας που μας γεμίζουν όλους με χαρά, περηφάνια και αισιοδοξία».