Σύνδεσμος Προπονητών ποδοσφαίρου Αργολίδας: Συγχαρητήρια στην Περιφερειακή Διοίκηση και στην ΕΠΣ Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σύνδεσμος Προπονητών ποδοσφαίρου Αργολίδας: Συγχαρητήρια στην Περιφερειακή Διοίκηση και στην ΕΠΣ Αργολίδας

Ιούλιος 10, 2018 - 11:07

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας Ν. Μητροσύλης φωτογραφία αρχείου eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

 Συγχαρητήρια του Συνδέσμου Προπονητών ποδοσφαίρου Αργολίδας «Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» στην  Περιφερειακή Διοίκηση και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας για  την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα σε τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου στο νομό μας :

 Ο Σύνδεσμος Προπονητών ποδοσφαίρου Αργολίδας, χαιρετίζει με έκδηλη ικανοποίηση, την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για  την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα σε τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου στο νομό μας. Η βελτίωση των χώρων που αθλούνται νέοι και απασχολούνται αθλητές  και προπονητές, θεωρείται απαραίτητη προυπόθεση για την άνοδο του ποδοσφαίρου.

  Συγχαρητήρια σε όλους, κυρίως όμως  σ αυτούς που καθημερινά μοχθούν για έργα και μάχονται για ένα καλύτερο μέλλον στο χώρο του ποδοσφαίρου, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους  για την τοπική κοινωνία.

 Ως Σύνδεσμος προπονητών, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια τόσο στην Περιφερειακή Διοίκηση, όσο και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας για την σημαντική  συνεισφορά τους στον χώρο του ποδοσφαίρου και ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια.

 

                                                                         ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ