Γόντικας: Ποιος από την Περιφέρεια συζητά και δεσμεύεται σε εταιρείες;

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γόντικας: Ποιος από την Περιφέρεια συζητά και δεσμεύεται σε εταιρείες;

Ιούλιος 10, 2018 - 14:17

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Νέα έκτροπα στη χθεσινή συνεδρίαση του ΠεΣυ από τον κ. Τατούλη και την κα Νικολάκου πρωτοστατούντος του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Στρατηγάκου.
Έκλειναν τα μικρόφωνα και αφαιρούσαν το λόγο από τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, γιατί δεν ήθελαν να αποκαλυφθεί ποιος από την Περιφέρεια το Φλεβάρη του 2016 έκανε συζητήσεις με την ανάδοχο στο έργο λιμάνι Βραχατίου και τι δεσμεύσεις ανέλαβε.

Για να μην λέει η κα Νικολάκου ότι λέμε ψέματα, δίνουμε στη δημοσιότητα την απόφαση του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης όπου στις σελίδες 8 και 9, που αναφέρονται στο υπόμνημα της αναδόχου εταιρείας, ρητά αναγράφεται για τις συζητήσεις και τις δεσμεύσεις.
Εμείς πάντως πιστεύουμε τον κ. αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, την κα Νικολάκου και τα μέλη της πλειοψηφίας της Οικονομικής Επιτροπής που «ορκίζονται» ότι δεν έκαναν αυτοί τις συζητήσεις με την εταιρεία και δεν ανέλαβαν δεσμεύσεις και ΔΙΕΡΩΤΩΜΕΘΑ:
Ποιος μπορεί να είναι αυτός που συζητά και δεσμεύεται σε εταιρείες;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποκαλυφθεί.
Τέλος είναι γελασμένοι αν νομίσουν ότι μπορούν να φιμώσουν τους κομμουνιστές περιφερειακούς συμβούλους.
Καλούμε την κα Νικολάκου να μας στείλει με e-mail τι θέλει να πούμε στην Οικονομική Επιτροπή της Πέμπτης για δύο τουλάχιστον θέματα:
1.    Για την ανακήρυξη ως ευεργέτη της εταιρείας που ήθελε να συντηρήσει τα συστήματα προστασίας από δασικές πυρκαγιές που είτε δεν εγκαταστάθηκαν ποτέ, είτε δεν λειτούργησαν και
2.    Για τη διεκδίκηση από το φίλο του κ. Περιφερειάρχη 1,5 εκατ. ευρώ για τα έκτροπα που με ευθύνη της Περιφέρειας έγιναν το 2012 στη συνεδρίαση του ΠεΣυ για την Μπέρμπερη.

 

Δελτίο Τύπου