Επιμελητήριο Αργολίδας: Παρουσίαση των νέων δράσεων του ΕΠΑνΕΚ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Επιμελητήριο Αργολίδας: Παρουσίαση των νέων δράσεων του ΕΠΑνΕΚ

Ιούλιος 13, 2018 - 11:46

Το  απόγευμα της Τετάρτης 11 Ιουλίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητήριου Αργολίδας και σε συνεργασία με τη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος  – Πελοποννήσου – Ηπείρου και Ιονίων Νήσων , εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ , η παρουσίαση των νέων δράσεων του ΕΠΑνΕΚ «Ψηφιακό Βήμα», «Ψηφιακό Άλμα» και «Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός».

             Την εκδήλωση προλόγισε ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Κωνσταντίνος Γκαρκάσουλας,  ο οποίος αφού ευχαρίστησε τα στελέχη της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Παντελή Σιμήρη και  κ. Ασημίνα Μήλα, για την παρουσία τους στην Αργολίδα με σκοπό την ενημέρωση των επιχειρηματιών του νομού , αναφέρθηκε στη  σημασία που έχουν οι χρηματοδοτικές δράσεις για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας γενικά και των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων των επιχειρήσεων  που συμμετέχουν ειδικότερα, ενώ τόνισε και τη σημασία της ολοκληρωμένης ενημέρωσης για την ορθή υποβολή αιτήσεων και επιτυχή υλοποίηση των δράσεων.

Την παρουσίαση ξεκίνησε ο κύριος Σιμήρης Παντελής, υπεύθυνος των δράσεων «Ψηφιακό Βήμα» και «Ψηφιακό Άλμα».  Ο κύριος Σιμήρης παρουσίασε τα βασικά σημεία των οδηγών των δυο δράσεων τονίζοντας τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ τους και επεσήμανε το τι πρέπει να προσέξει ο υποψήφιος επενδυτής κατά την κατάρτιση του επιχειρηματικού του σχεδίου και την υποβολή της αίτησης.

             Στη συνέχεια η κυρία Μήλα ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις λεπτομέρειες που απαρτίζουν  τον οδηγό της δράσης «Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός». Επεσήμανε την ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης δράσης και επεσήμανε επίσης το τι πρέπει να προσέξει ο υποψήφιος επενδυτής κατά την κατάρτιση του επιχειρηματικού του σχεδίου και την υποβολή της αίτησης.

             Μετά το πέρας των παρουσιάσεων  οι εισηγητές απάντησαν σε ερωτήσεις και επέλυσαν απορίες των παρευρισκομένων επί των συγκεκριμένων δράσεων. Τέλος τους κάλεσαν να μην διστάσουν να επικοινωνήσουν είτε μαζί τους στα κεντρικά γραφεία της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην Πάτρα (τηλ. 2610-622711, 2610-622714),  είτε με το περιφερειακό γραφείο Αργολίδας της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στο Επιμελητήριο Αργολίδας (Υπεύθυνη: Αναστασία Αρμενάκη 27510-67613 ) για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση.                    

O Πρόεδρος

Φώτιος Δαμούλος