ΕΣΠΑ: Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς

Time to read
less than
1 minute
Read so far

ΕΣΠΑ: Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς

Ιούλιος 15, 2018 - 12:42

Την ηλεκτρονική εφαρμογή υποδοχής καταγγελιών άνοιξε η ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2018 - 2019 λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Τα προσωρινά αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ αναμένεται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της πρόσκλησης για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ να ανακοινωθούν στις 22 Ιουλίου ενώ θα υπάρξει προθεσμία τριών ημερών για την υποβολή ενστάσεων και έως το τέλος Ιουλίου, αναμένεται να εκδοθούν τα τελικά αποτελέσματα και να δοθούν στους ωφελούμενους γονείς τα voucher.

Να σημειωθεί ότι όπως και πέρυσι, η επιλογή θα γίνει σε δύο φάσεις. Η πρώτη θα γίνει τώρα, οπότε και ο μεγαλύτερος αριθμός των παιδιών θα πάρει τα voucher, ενώ όσα voucher δεν θα μπορέσουν να τα χρησιμοποιήσουν οι γονείς θα κατανεμηθούν τέλος Σεπτεμβρίου στα επόμενα παιδιά.

Έτσι όσοι έχουν εξασφαλίσει θέσεις σε δομές θα λάβουν σχεδόν σίγουρα το voucher, εφόσον βέβαια τα δικαιούνται και πληρούν τα κριτήρια της πρόσκλησης.

Φέτος υπολογίζεται ότι θα φιλοξενηθούν περισσότερα από 110.000 παιδιά, καθώς τα χρήματα είναι περισσότερα αφενός και αφετέρου υλοποιείται και το πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας με το οποίο χρηματοδοτούνται οι δήμοι για τη λειτουργία νέων τμημάτων βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών και άρα θα αυξηθεί ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων.

Για την ηλεκτρονική καταγγελία μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ.