Διπλό «όχι» του Αστέρα Τρίπολης για Δουβίκα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Διπλό «όχι» του Αστέρα Τρίπολης για Δουβίκα

Ιούλιος 18, 2018 - 21:39

φωτογραφία eurokinissi

Ένα από σήριαλ του εφετινού καλοκαιριού είναι και η περίπτωση του Τάσου Δουβίκα αναφορικά με το ποιο και που θα είναι το άμεσο ποδοσφαιρικό του μέλλον την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο 18χρονός φορ αποτελεί ένα από τα κορυφαία next bog thing project του Ελληνικού ποδοσφαίρου και  εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στην λίστα πολλών ευρωπαικών clubs που έχουν τσεκάρει και τον παρακολουθούν ενώ ο γνωστός ατζέντης του Πίνι Ζάχαβι προσπαθεί για την μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού.

Ο Αστέρας Τρίπολης όμως από την πλευρά του δεν είναι διατεθειμένος να δώσει όσο και όσο τον Τάσο Δουβίκα έχοντας κοστολογήσει με συγκεκριμένα οικονομικά όρια τον ποδοσφαιριστή ξεκαθαρίζοντας την θέση του προς όλους.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό προ ημερών η Σταντάρ Λιέγης έδινε περίπου 1.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της με τους κιτρινοπλέ να  λένε ευγενικά «όχι» μιας κι αξιώνουν ως μίνιμουμ ποσό για τον νεαρό άσο τα 1.700.000 ευρώ.

Επίσης όπως προκύπτει από δημοσιεύματα το ίδιο ποσό του 1.000.000 ευρώ φαίνεται να πρόσφερε και ομάδα από την Primera Division της Ισπανίας με τον Αστέρα Τρίπολης να δίνει την ίδια απάντηση όπως συνέβη και στην Στάνταρ Λιέγης.

Η βασική προϋπόθεση να αποχωρήσει ο Τάσος Δουβίκας από την αρκαδική ομάδα είναι να ικανοποιηθεί οικονομικά ο σύλλογος δείχνοντας τις προθέσεις που έχει.

http://www.arcadiaportal.gr/news/diplo-ohi-astera-gia-doyvika